Lumina este dominantă pe Pământ!

The War is Over ~ Light is Dominant Mother Earth

Assassins_Creed-wallpaper-11299615

Brenda Hoffman, 13 noiembrie, 2017

Dragilor,

poate voi credeţi că Pământul se împarte în două entități, „bune” și „rele”, și nu vă simțiţi vrednici de Pământul „bun”. Această împărțire a Pământului nu este așa cum vă imaginaţi acum. Există o singură locație, a Pământului, cu dimensiuni diferite sau voaluri, care se deschid, în timp ce una devine din cea de-a 5-a dimensiune sau de dincolo de ea – ceea ce este puțin diferit de ceea ce este adevărat acum.

Mulți dintre voi știți că îngerii și alți ghizi, v-au ajutat  pe  parcursul acestei tranziții, chiar dacă nu au fost vizibili în lumea voastră 3D. Prin urmare, ați primit mesaje sub formă de numere secvențiale, pene, semne, muzică și alți indicatori că nu sunteți singuri.

Pentru unii, acești indicatori sunt suficienți, pentru a justifica tot ceea ce ați întâlnit în această viață și în multe altele. Nu sunteți singuri – într-adevăr, o frază reconfortantă.

Dar, de asemenea, este necesar, să știți că procesul vostru nou, curajos, vă creează ceva, care merită dificultatea efortului vostru. Așa că, începeți prin a vă întreba asistența din spatele cortinei.

„Faceţi acest lucru?” „Este acest Nou Pământ glorios, este adevărul, spus de atât de mulţi? Sau este o faţadă, pentru a ne ţine în viață? ”

Voi întrebați înțelepciunea călătoriei voastre, pentru că încă nu puteți atinge sau nu simțiți bucuria, care a fost proclamată mereu. Voi cereţi și visaţi despărțirea voalurilor dimensionale, ceea ce este puțin diferit fată de exploratorii, care cer să vadă pământul după luni de navigaţie oceanică.

Sunteți exploratorii Pământului Nou, care s-au epuizat prin căutările lor. Chiar dacă ați primit mesaje pozitive și revendicări, pe parcursul călătoriei dificile, nu există niciun sens, al unei noi realități – cel puțin unul, pe care să îl puteţi vedea, gusta sau simți. Acceptaţi că ați experimentat unele dintre bucuriile legate de noua voastră lume, dar mult mai puține decât ați anticipat acum câțiva ani.

Se pare că vă luptaţi, într-o luptă fără sfârşit cu voi înşivă şi cu ceilalţi. Unde este noua voastră realitate, bucuria în curs de desfăşurare?

Sunteți în mijlocul acestei noi realități, dar nu ați recunoscut încă faptul că sunteți, este similar cu ultima zi de luptă oficială a oricărui război. Tratatul de pace este semnat, iar împușcăturile s-au oprit, cu excepția câtorva, care nu vor să pună capăt războiului. Chiar și așa, ţările care au participat în acel război, nu arată diferit în ziua semnării tratatului, decât în ​​ziua precedentă. Aici sunteţi acum.

Peisajul vostru, nu arată atât de diferit, pentru că este necesar să reconstruiţi ceea ce a fost distrus – deşi unele gloanțe, continuă să mai zboare, aici și acolo. Chiar dacă nu toată lumea este dispusă să oprească războiul, sunt suficienţi, pentru ca noul tratat de pace, să fi fost semnat – așa s-a întâmplat în 11 noiembrie 2017.

Războiul s-a terminat și începe reconstrucția – nu neapărat astăzi, dar cu siguranță mâine. Deoarece vor exista recunoaşteri pline de bucurie că lumina domină, și apoi discuții substanţiale, nonverbale, în bucurie şi iubire, despre cum să aibă loc reconstrucţia.

Voi, cei ai luminii, aţi câștigat războiul, așa că rolul vostru global, al luminii și iubirii, se îndreaptă în prim plan.

Doar că acum, noile voastre abilități sunt necesare mai repede decât credeţi. Așa cum este adevărat pentru orice război, doriți să sărbătoriți, în loc să vă gândiți la transformarea necesară, de după lupte.

Cu siguranță, nu doriți să știți că ceilalți nu sunt atât de glorioşi, de bucuroși ca voi, deoarece războiul s-a încheiat, deoarece, ei continuă să creadă că au dreptate și că voi vă înșelați. În realitate, probabil că vor capitula printr-o agitație, care vă va face să vă întrebați despre înțelepciunea acestei tranziții.

„Cum să nu fie mulțumiţi, de faptul că războiul s-a terminat?” Va fi întrebarea voastră naivă.

Vă invităm, să rețineți că cei, care continuă să urmeze durerea și furia războiului sunt contrapunctele voastre, binecuvântările voastre. Acestea sunt cele ce, v-au încurajat să inițiaţi acest război, al luminii și întunericului. precum şi să vă forțați să călătoriţi în lumină, mai mult decât, oricare dintre voi sau noi am crezut că este posibil, înainte de intrarea pe Pământ, în această viață.

Cei care doresc să continue lupta, vor face acest lucru pentru o perioadă de timp, în speranța de a vă reangaja. Dar, desigur, așa ceva nu se poate întâmpla pentru voi, deoarece, veţi fi prea ocupaţi creând o viață de bucurie, decât să vă faceți griji cu privire la aceste mici bucăți de întuneric fără viață.

Luptele s-au terminat. Veți ști acest lucru, dacă sau când sunteți chemați într-o mică luptă. O luptă, care va părea proastă și o pierdere de timp – și așa va fi.

Chiar dacă întunericul a apărut în viziunea voastră mare, pentru veacuri, acum este ca un balon, care şi-a pierdut aerul. Războiul s-a terminat. Nu este nevoie să fiți preocupați de luptele mici, deoarece veți fi pe deplin angajați în reconstruirea vieții voastre și a oricărei alte bucăți, care este noua voastră experienţă.

Nu vă faceți griji dacă experiența voastră pare diferită, de ceea ce vă așteptați, deoarece vă refaceți viața și viața celor, care doresc să trăiască în lumină, în moduri, care nu au fost încă experimentate pe Pământ.

Dacă simțiți pentru cineva sau ceva, un interes, care nu pare a fi o activitate de reconstrucție logică, nu vă faceți griji. Pentru că acea activitate este exact ceea ce voi și cei, ai Pământului, au nevoie în acest moment.

Nu mai există o linie dreaptă de realizări acompaniind literele de la a la z, pentru acest lucru. Există un Pământ Nou, și sunteți noii creatori. Permiteți-vă să dansați în lumina lunii și să râdeţi cu stelele creației, știind că veți străluci în lumina soarelui și a lunii, de-a lungul întregii vieți pe Pământ, în această viață. Războiul s-a terminat, iar lumina este tema dominantă, a Pământului pentru totdeauna. Așa să fie. Amin.

 

https://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/the-war-is-over-light-is-dominant-mother-earth

Traducere şi postare: Ambarees, postat în 14 noiembrie, 2017; 00,30 pe https://jawescreator.wordpress.com/2017/11/13/razboiul-este-de-partea-cealalta-lumina-este-dominanta-pe-pamant/

https://evolva.org/2017/11/15/lumina-este-dominanta-pe-pamant/