Frecvențele sosesc de la Marele Soare Central Galactic

Suntem aici și acum.Vă iubim.
Noi venim din viitorul vostru, pentru a vă ajuta pe calea pe care v-ați ales-o.
Ați depășit primul nivel al ascensiunii și vă aflați bine intrați în următorul.

Mulți dintre voi vă confruntați cu vise intense și schimbări emoționale.
Veți ieși de pe straturile vechii dimensiuni și realități și le veți lăsa în nurmă.
Fiecare dintre voi se confruntă în mod diferit cu acest proces, dar diferit și de ceea ce a întâlnit până acum în viețile anterioare. Orchestrația aparție Sinelui vostru Superior care colaborează cu Tărâmurile Superioare de Lumină..
Civilizațiile Galactice ale Luminii vă țin planeta într-o îmbrățișare iubitoare, în timp ce voi urcați în dimensiuni Superioare.
Pe măsură ce vă eliberați și vă curățați de tot ce ține de dimensiunea inferioară 3D, faceți loc noilor vibrații luminoase pentru ca ele să se integreze în ființa voastră. Acest proces se înfăptuiește prin câteva impulsuri de energie trimise pe planeta voastră de la Marele Soare Central.
Adecvat, Sinele vostru Superior va trece aceste fluxuri de energie, astfel prelucrate încât procesul resimțit de voi să fie cât mai blând.

Ca întotdeauna, vă recomandăm să vă odihniți cât puteți de bine și suficient de mult, să beți multă apă pură și să vă relaxați.
Fiecare dintre voi este supus unor complexe transformări astfel că deveniți un om nou, cu puteri, abilități și conștiință amplificate. Noi suntem încântați să vedem cum deveniți din „omidă fluturi”.Vă ajutăm să formați și să țineți în mintea voastră viziunea Noului Pământ, care, din punctul nostru de vedere este glorios.
Suntem cu voi la fiecare pas și sunteți iubiți dincolo de orice măsură, în slujba voastră și pentru fericirea tuturor.

Noi suntem voi, căci noi toți suntem UNU.
Namaste.

http://www.teloschannel.com/

Sursa Articol: http://spirituletern.blogspot.ro/2017/11/energiile-care-sosesc-de-la-marele.html?m=1

By | 2017-11-23T11:50:56+00:00 November 23rd, 2017|Uncategorized|

Leave A Comment