Timeline Healing Certification

Basic, Advanced, Master

Vindecarea liniei temporale este una dintre cele mai puternice forme de terapie practicată astăzi pe Pământ. Combină elemente de psihoterapie, regresie în vieți anterioare, recuperarea sufletului, vindecare energetică și alte tehnici de vindecare holistică si spirituală.

DETALII

Sal Rachele

Sal Rachele este un pionier in domeniul dezvoltării umane, cu peste 40 de ani de experiență în auto-îmbunătățire, dinamica minții, meditație, renaștere, vindecare psihică si intuitivă, muzică transformatoare si diverse terapii. El este autorul a șase cărți, printre care “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”. El este, de asemenea, un pianist cu înregistrări de muzică vindecătoare. Sal călătorește la nivel mondial, aducând ateliere de lucru și seminarii de vârf.
El este fondatorul Timeline Healing, o terapie nouă și puternică și este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda. Pentru mai multe informații despre fundalul și munca lui Sal, vizitați http://www.salrachele.com/. Pentru Scoala de Mistere Sananda vizitați: https://smysteryschool.wordpress.com/

VIDEO

EVOLVA HOLISTIC

Terapie si Dezvoltare Holistica

Vizitează