O CALE PENTRU A TE ELIBERA COMPLET DIN MATRICEA VIEȚII LIMITATE

Ești pregătit să îți schimbi fundamental viața? Ești pregătit să depășești programarea negativă pentru a îți indeplinii obiectivele în cel mai scurt timp posibil? Ești pregătit să obții sănătatea, vitalitatea, claritatea mentală și puterea personală?

Te vom ajuta să intri în contact cu aspectul tău nelimitat, puternic și creator și să descoperii puterea de vindecare care se află în tine.

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

INTEGREAZĂ SUFLETUL

ACUM ESTE MOMENTUL PERFECT

„ Un suflet integrat poate muta munții.”

Fondatorii

Calea spirituală poate fi mai ușoară decât crezi. Mulți oameni pur și simplu nu știu care sunt pașii corecți de făcut și se blochează pe parcurs. Asta face ca integrarea sufletului în viața lor să întârzie mai mult decât este necesar.

De aceea, am pregătit o structură de lucru care să te ajute să ințelegi procesul de ascensiune și să lucrezi optim pentru a integra sinele spiritual în viața ta.

LUCREAZĂ EFICIENT

Alături de Sal Rachele și Ghizi Spirituali, vei intra profund în ființa ta și vei lua contact cu partea din tine inteligentă, puternică și creatoare.

Vei primi instrumentele necesare pentru recuperarea sufletului și vei lucra structurat pentru a armoniza realitatea ta.

LASĂ-TE AJUTAT

Procesul ascensiunii și integrării spirituale nu este întotdeauna ușor. Folosind sfaturile noastre îndeaproape vei fi capabil să obții rezultate mult mai bune decât ai putea obține vreodată de unul singur.

EȘTI VALOROS

Calitatea conștiinței tale contează. Ai potențialul să influențezi pozitiv totul în jurul tău. Ești creatorul realității tale.

De aceea venim în ajutorul tău cu un modul care să te introducă în procesul de intergrare a sufletului și să te aliniezi cu puterea creatoare din tine. Și participarea este gratuită.

Este o onoare să fim în serviciul tău și îți mulțumim că faci parte din asta.

CURSURI

DEZVOLTAREA POTENȚIALULUI UMAN

Eliberează-te complet din matricea energetică limitată ca să manifești matricea de lumină nelimitată a Sufletului

În acest curs vei fi ajutat să depășești cel mai mare și profund blocaj din viața ta, și să obții o stare de pace, siguranță si prosperitate perfectă.

5-6 IUNIE

DETALII

TIMELINE HEALING NIVELUL 1

Descoperă vindecătorul din tine!

 Vindecă cauzele care stau la baza traumei sufletului, a programării și emoțiilor negative sau a atitudinilor care produc suferință.

11-13 IUNIE

DETALII

SAL RACHELE

Sal Rachele este un mare maestru spiritual si este implicat în munca dedicată Ascensiunii și Integrării Sufletului care implică activarea adn-ului, dezvoltarea și integrarea conștiinței, vindecarea profundă a traumelor, eliberarea de imprimarea și programarea negativă, și recuperarea sufletului.

Maestrul Sal Rachele a revoluționat și a dezvoltat domeniul dezvoltării potențialului uman în ultimele decenii având peste 40 de ani de experiență. Prin munca sa plină de iubire oferă omenirii o viziune unică, revoluționară, clară și științifică a spiritualității, care poate fi aplicată eficient în viața noastră modernă.

Instrumentele eficiente pe care le împărtășește și perspectiva sa aflată cu picioarele pe Pământ ajută sufletele să și schimbe pozitiv viața, să se alinieze cu scopul și misiunea sufletului, să se vindece și să se dezvolte armonios. El a fost denumit de public un adevarat Maestru al Sufletului.

Sal Rachele este autor recunoscut mondial, care a scris adevărate manuale de dezvoltare personală. Acestea sunt: “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea Sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”, „Secretele către energia nelimitată”.

El este, de asemenea, pianist și compozitor de muzică vindecătoare.

MODUL GRATUIT

CUM SĂ CREEZI O REALITATE A PĂCII ȘI PROSPERITĂȚII

1. Transformarea planetară si ce este necesar pentru a aduce era păcii și a prosperității – Transmisiune de la Fondatori

2. Conferință online în direct cu Sal Rachele- 21 MAI 2021

3. Vindecarea și alinierea celor 6 corpuri

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

SESIUNI INDIVIDUALE

Scopul și misiunea sufletului
Progresul sufletului
Channeling
Întrebări și răspunsuri
Vindecarea problemelor existente

LOCURILE LA SESIUNILE INDIVIDUALE SUNT OCUPATE ÎN ACEST MOMENT.