DEZVOLTAREA POTENTIALULUI UMAN

Baza, Avansat, Maestru

MASTER SAL RACHELE ÎN ROMÂNIA

Retreat/Frații Jderi – 29 – 31 Mai

Constanța – 2-14 Iunie

Marele Maestru Sal Rachele va susține o serie de cursuri și seminarii dedicate integrării și ascesiunii spirituale, ce au în vedere natura Sufletului, călatoria Sufletului, integrarea Sufletului, Nelimitarea, Imortalitatea, Dumnezeirea. În cadrul acestui eveniment ai oportunitatea de a invăța cea mai puternică tehnică de vindecare și să devii un vindecător al Liniilor Temporale( Timeline Healing )

CONTACT

CERTIFICARETimeline Healing

DETALII

Marele Maestru Sal Rachele a revoluționat și a dezvoltat domeniul dezvoltării potențialului uman în ultimele decenii având peste 40 de ani de experiență. Prin munca sa plină de iubire oferă omenirii o perspectivă unică, revoluționară, clară și științifică a spiritualității, care poate fi aplicată eficient în viața noastră modernă. Pe lângă calitățile de profesor, învățător, om de știință, scriitor, compozitor, el este un suflet evoluat, demonstrând calități avansate ale Spiritului, fiind capabil să comunice direct cu Ființele de Lumină și să aducă cunoaștere avansată din Planurile Înalte ale Universului. El este de asemenea un vindecător recunoscut și medium, fiind capabil să „aducă” Ființele de Lumină să vorbească direct publicului – acest proces se numește chanelling (a fi un canal al Divinității).

Sal este fondatorul sistemului de integrare și ascensiune spirituală universală aici pe Pământ. Este un maestru în auto-îmbunătățire, dinamica minții, meditație, renaștere, vindecare holistică, integrarea Sufletului, manifestare creativă etc.

De asemenea, este fondatorul sistemului de vindecare Timeline Healing, care permite sufletelor să intre profund în ființa lor, să iși vindece traumele și să completeze karma în cea mai rapidă și eficientă formă disponibilă astăzi pe Pământ.

Este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda.

Sufletele care au primit și au aplicat invățătura au raportat o îmbunătățire a calității vieții în general, vindecare completă, integrare spirituală și o comunicare mai clară cu Divinitatea.

El este autor recunoscut mondial, care a scris adevărate manuale de dezvoltare personală. Acestea sunt: “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”.

El este, de asemenea, un pianist/compozitor de muzică vindecătoare.

Sal călătorește la nivel mondial pentru a ajuta sufletele în evoluția lor.

Pentru mai multe informații despre munca autorului aici

Marele Maestru Sal Rachele în Romania

Programul evenimentului

Evenimentul este structurat astfel:

29-31 Mai 2020/Retreat Fratii Jderi – Valea Lotrului/ Master Class

Traiul din Conștiința Dumnezeiască,

Captarea energiei nelimitate,

Secretele Imortalității

3-4 Iunie 2020/Constanța – Sesiuni individuale

5 Iunie 2020/Constanța – Integrarea Sufletului

6-7 Iunie 2020/Constanța – Certificare Basic Timeline Healing/nivelul 1

8,9,11 Iunie 2020/Constanța – Sesiuni individuale

12 iunie 2020/Constanța – Integrarea avansată a Sufletului

13-14 Iunie 2020/Constanța – Certificare Advanced Timeline Healing/nivelul 2

Bucură-te de oportunitatea de a întâlnii în persoană acest mare maestru și să primești înțelepciune și cunoaștere de la unul dintre cei mai buni în domeniu.