DEZVOLTAREA POTENTIALULUI UMAN

Baza, Avansat, Maestru

MAESTRUL SAL RACHELE ÎN ROMÂNIA

30 OCTOMBRIE – 8 NOIEMBRIE – ONLINE

Maestrul Sal Rachele va susține o serie de cursuri și seminarii dedicate ascensiunii si integrarii spirituale, ce au în vedere iesirea din matricea separarii a sinelui limitat si mutarea in matricea sinelui spiritual, nelimitat, puternic si creator.

Suntem ajutati de catre Sinele Inalt si Fiintele de Lumina sa descoperim cine suntem cu adevarat si sa indepartam straturile de iluzie create de frica, vina, rusine, judecata care pun frana in evolutia naturala a sufletului.

Sunt dezbatute subiecte fascinante care privesc la Natura Sufletului, Călatoria Sufletului, Integrarea Sufletului, Nelimitarea, Imortalitatea, Dumnezeirea.

În cadrul acestui eveniment ai oportunitatea de a invăța cea mai puternică tehnică de vindecare Timeline Healing și să devii un vindecător al liniilor temporale

CERTIFICARETIMELINE HEALING

DETALII

Marele Maestru Sal Rachele a revoluționat și a dezvoltat domeniul dezvoltării potențialului uman în ultimele decenii având peste 40 de ani de experiență în domeniu. Prin munca sa plină de iubire oferă omenirii o perspectivă unică, revoluționară, clară și științifică a spiritualității, care poate fi aplicată eficient în viața noastră modernă. Pe lângă calități de profesor, învățător, om de știință, scriitor, compozitor, el este un suflet evoluat, demonstrând calități avansate ale Spiritului. Este capabil să comunice direct cu Ființele de Lumină și să aducă cunoaștere avansată din Planurile Înalte ale Universului. El este de asemenea un vindecător recunoscut și medium, fiind capabil să „aducă” Ființele de Lumină să vorbească direct publicului – acest proces se numește chanelling (a fi un canal al Divinității).

Sal este unul dintre principalii implementatori al sistemului de integrare și ascensiune spirituală universală aici pe Pământ. Acest proces este coordonat de Sinele Inalt si Fiintele de Lumina.

Este un maestru în auto-îmbunătățire, dinamica minții, meditație, renaștere, vindecare holistică, integrarea Sufletului, manifestare creativă etc.

De asemenea, este fondatorul sistemului de vindecare Timeline Healing, care permite sufletelor să intre profund în ființa lor, să iși vindece traumele și să completeze karma în cea mai rapidă și eficientă formă disponibilă astăzi pe Pământ.

Este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda.

Sufletele care au primit și au aplicat invățătura au raportat o îmbunătățire a calității vieții, completarea vindecarii, integrare spirituală și acceptare de sine.

El este autor recunoscut mondial, care a scris adevărate manuale de dezvoltare personală. Acestea sunt: “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea sufletului”, “Istoria reală a Pământului” , “Misterul Timpului”, ”Secretele către Energia Nelimitată”.

El este, de asemenea, un pianist și compozitor de muzică vindecătoare.

Sal călătorește la nivel mondial pentru a ajuta sufletele în evoluția lor.

Pentru mai multe informații despre munca autorului aici

Marele Maestru Sal Rachele în Romania

Programul evenimentului

Evenimentul este structurat astfel:

Noiembrie 2020-Online

30 Octombrie-1 Noiembrie – Basic Timeline Healing

6-8 Noiembrie – Advanced Timeline Healing

2,3,5 Noiembrie – Sesiuni Individuale