Loading...
Sal Rachele Romania 2019 – Bucuresti – 27 Mai – 2 Iunie – Parcul National Bucegi 7-12 Iunie2019-02-14T04:56:19+00:00

Timeline Healing Certification

Basic, Advanced, Master

Vindecarea liniei temporale este una dintre cele mai puternice forme de terapie practicată astăzi pe Pământ. Combină elemente de psihoterapie, regresie în vieți anterioare, recuperarea sufletului, vindecare energetică și alte tehnici de vindecare holistică si spirituală.

DETALII

Sal Rachele

Sal Rachele este un pionier in domeniul dezvoltării umane, cu peste 40 de ani de experiență în auto-îmbunătățire, dinamica minții, meditație, renaștere, vindecare psihică si intuitivă, muzică transformatoare si diverse terapii. El este autorul a șase cărți, printre care “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”. El este, de asemenea, un pianist cu înregistrări de muzică vindecătoare. Sal călătorește la nivel mondial, aducând ateliere de lucru și seminarii de vârf.
El este fondatorul Timeline Healing, o terapie nouă și puternică și este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda. Pentru mai multe informații despre fundalul și munca lui Sal, vizitați http://www.salrachele.com/. Pentru Scoala de Mistere Sananda vizitați: https://smysteryschool.wordpress.com/

PROGRAM 2019

Bucuresti

27 mai – 2 iunie

Certificare Timeline Healing – nivelul 1 – baza
27-28 Mai 2019    Orar: 09:00 – 18:00
Cost: 220 euro
Certificare Timeline Healing – nivelul 2 – avansat
29-30 Mai 2019    Orar: 09:00 – 18:00
Cost: 220 euro
O seara cu Fondatorii
31 Mai 2019  Orar: 19:00 – 22:00
Cost: 20 euro în avans – 30 euro la sală

Atelier de seară alături de Sal Rachele și ghizii săi spirituali. Sal va canaliza Fondatorii, ființe din Soarele Central Universal(12D), Dumnezei Creatori care co-crează alături de Dumnezeul Universal. Ghizii vor transmite informații și vibrații în funcție de câmpul rezonant format de cei prezenți în sală.

Cum sa iesi din matricea separarii si sa-ti amintesti unitatea ta cu Dumnezeu
1 Iunie 2019  Orar: 10:00 – 18:00
Cost: 85 euro în avans – 100 euro la sală

Trăim în vremuri importante acum pe Pământ. Divergența liniilor temporale devine din ce în ce mai evidentă. Tot ce este incomplet este împins către completare. Sufletele încep să se trezească la realitate si pot observa matricea falsă în care au trăit. Întreaga societate este împinsă catre transformare. Suntem în mijlocul unui moment foarte intens.

Acesta este un atelier de o zi în care Sal și Ghizii spirituali te vor ajuta să ințelegi procesul de ieșire din iluzie, dominare și control și să reintri în suveranitatea ta spirituală dată de conxiunea cu Dumnezeu. Se vor oferii instrumente practice pentru a trăi eficient în lume fără corzi atașate. Vino pregătit de transformare.

Dinamicile Energiei
2 Iunie 2019  Orar 10:00 – 18:00
Cost: 85 euro în avans – 100 euro la sală

Este momentul să cunoaștem mai mult. Este momentul să explorăm nevăzutul și să cunoaștem necunoscutul. În acest atelier de o zi, Sal și Ghizii spirituali vor descrie mediul energetic și dinamica lui. Va fi prezentată perspectiva cosmică și planetară a mediului energetic în care trăim, diferitele surse și categorii ale energiei, precum și diferitele stari și frecvențe ale energiei. Acest atelier este bazat pe viitoarea carte scrisă de Sal. Vino pregătit pentru revelație.

Pestera Bucegi

7 – 12 iunie

Master Timeline Healing Retreat
Certificare Timeline Healing – nivelul 3 – Master
Locație: Pensiunea Octavian Pestera
Cost: 350 euro

Participarea la eveniment se face prin înscriere. Recomandăm ca ținuta să fie lejeră pentru a fi cât mai relaxați în timpul meditațiilor. De asemenea, recomandăm parcurgerea cărților publicate de autor si a articolelor publicate pe pagina de facebook a evenimentului pentru stabilirea undei vibrații cât mai înalte în câmpul dumneavoastră. Pentru aceasta recomandăm și un regim de curățare a trupului, minții și a sufletului. Toate acestea ajută la asimilarea și integrarea informațiilor și a vibrațiilor transmise în cadrul evenimentelor.

Dacă simți chemarea Sufletului te invităm să te înscrii.

Rezervare

VIDEO

EVOLVA HOLISTIC

Terapie si Dezvoltare Holistica

Vizitează

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works