ÎMBRĂȚIȘEAZĂ ASCENSIUNEA PLANETARĂ

Ascensiunea Spirituală Planetară este în plină desfășurare și suntem martorii unei schimbări fundamentale în Conștiință. Această ascensiune în conștiință determină ieșirea sufletelor din materialism și frică și schimbarea către responsabilitate și unitate.

Acest proces se reflectă în evenimentele haotice ce se desfășoară acum pe Pământ. Noi venim în întâmpinare cu un sistem de lucru care să te ajute să completezi și să integrezi procesul.

ÎNSCRIE-TE

90% DIN SUFLETE NU VOR COMPLETA PROCESUL FĂRĂ AJUTORUL POTRIVIT

Din păcate, oamenii sunt înfrânați pe calea lor și 90% din ei nu vor completa procesul. Nu este vina lor, pur și simplu nu au fost învățați modul corect de detecta și a depășii limitarea și condiționarea. Rezistența la schimbare este mare, totuși nu trebuie să fie așa pentru tine. Cu ajutorul potrivit poți reuși.

DEPĂȘEȘTE CEL MAI MARE OBSTACOL

Calea spirituală poate fi mai ușoară atunci când ești ajutat. Majoritatea oamenilor pur și simplu sunt blocați de frică și nu stiu ce sa facă. Acest efect de „înghețare” produs de frică încetinește curgerea luminii creatoare nelimitată a Sufletului, de aceea rezultatele pozitive întârzie să apară.

Sunt forme evidente ale fricii, dar și forme subtile și profunde, de aceea am pregătit pentru tine o structură de lucru care să te ajute să ințelegi profund procesul și să depășești cel mai mare obstacol din omenire.

TEMATICA CURSULUI

CUM SĂ TRĂIEȘTI LIBER DE FRICĂ

SISTEM DE LUCRU CU CONȘTIINȚA INDIVIDUALĂ

5 IUNIE

Durata: 6 ore

Există o boală mortală care străbate întreaga planetă acum. A fost aici de mii de ani, afectând peste trei sferturi din umanitate. Afectează suflete, minți și trupuri. Vezi această boală peste tot. Sunt oameni închiși în case, purtând mască când nimeni nu este lângă ei, izolându-se mult peste 2 metri. Și nu sunt doar virușii. Oamenii se tem unul de celălalt, de stat, de poliție, și de alte țări.

Suntem martorii miliardelor cheltuite pe armată și securitate.

Există o cale de ieșire din această dezordine. Este posibil să trăiești liber și în siguranță acum pe Pământ. Da, este posibil să trăiești fără frica psihologică și totuși să continui să îți protejezi corpul și să folosești bunul simț.

În acest atelier vei trece prin straturile profunde ale fricii și condiționării ca să descoperi IUBIREA care se află dincolo ea.

Acesta este un atelier experențial cu meditații, transmisiuni de la Ființele de Lumină și procese profunde menite să te ajute să integrezi Matricea Nelimitată a Sufletului.

CONSTRUCȚIA COMUNITĂȚILOR ȘI A RELAȚIILOR ILUMINATE

SISTEM DE LUCRU CU CONȘTIINȚA COLECTIVĂ

6 IUNIE

Durata: 6 ore

„De acum incolo sufletele vor avea de ales între haos și comunități illuminate.”

Sal Rachele

Mulți dintre noi au visat să trăiască în comunitatea perfectă, iar unii dintre noi chiar au încercat să pornească sau să se alăture unei comunități spirituale, sat ecologic sau traiul la comun. Dar este destul de dificil să vii împreună cu oameni care împărtășesc aceleași idei și să creezi o structură care funcționează pentru toți.

Vom explica cum să construiești și să menții o organizație de succes, ce înseamnă să fi auto-suficient și auto-sustenabil, cum să transcenzi ego-ul și cum să intri într-un câmp rezonant al iubirii necondiționate.

Ne vom uita la forme iluminate de guvernare și considerații practice ca să creezi echibilbru și armonie cu grupuri de la 6 la 600 de suflete.

Acesta este un atelier experențial care conține metode, meditații și transmisiuni de la Fiintele de Lumină.

Vino pregătit pentru tehnici practice ca să construiești o comunitate adevărată.

DETALII ORGANIZATORICE

Locație: Online, prin platforma Zoom
Prezentare în limba: engleză, cu traducere în română!
Condiții de participare: împlinirea vârstei de 18 ani
Orar: 16:00 – 22:00

SAL RACHELE

Sal Rachele este un mare maestru spiritual si este implicat în munca dedicată Ascensiunii și Integrării Sufletului care implică activarea adn-ului, dezvoltarea și integrarea conștiinței, vindecarea profundă a traumelor, eliberarea de imprimarea și programarea negativă, și recuperarea sufletului.

Maestrul Sal Rachele a revoluționat și a dezvoltat domeniul dezvoltării potențialului uman în ultimele decenii având peste 40 de ani de experiență. Prin munca sa plină de iubire oferă omenirii o viziune unică, revoluționară, clară și științifică a spiritualității, care poate fi aplicată eficient în viața noastră modernă.

Instrumentele eficiente pe care le împărtășește și perspectiva sa aflată cu picioarele pe Pământ ajută sufletele să și schimbe pozitiv viața, să se alinieze cu scopul și misiunea sufletului, să se vindece și să se dezvolte armonios. El a fost denumit de public un adevarat Maestru al Sufletului.

Sal Rachele este autor recunoscut mondial, care a scris adevărate manuale de dezvoltare personală. Acestea sunt: “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea Sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”, „Secretele către energia nelimitată”.

El este, de asemenea, pianist și compozitor de muzică vindecătoare.

ÎNSCRIERI

PARTICIPARE 5-6 IUNIE

200 EURO

160 EURO

MĂ ÎNSCRIU