INTEGRAREA SUFLETULUI

Integrarea Sufletului – cursul de baza
5 iunie 2020/Constanta/ Orar: 10:00 – 18:00
Locație: TBA

In acest atelier iti vom arata calea catre suveranitatea ta si cum sa intri in contact cu partea parinte a sufletului.
Vom explora ce se intampla la intrarea sufletului in dimensiunea fizica, problemele care pot aparea si ce este necesar pentru alinierea diferitelor aspecte ale fiintei.
Sal si Fondatorii vor examina subiecte precum fragmentarea sufletului, interconectivitate, recuperarea fragmentelor de suflet, vindecarea aurei, protectia psihica, integrarea puterii personale si multe alte subiecte fascinante. De asemenea, vei primi raspunsuri la intrebarile tale si solutii la probleme.
Vei primi instrumentele necesare vindecarii si reintregirii sufletului astfel incat sa manfesti FIINTA SUVERANA care esti tu.

Integrarea avansata a Sufletului – cursul avansat
12 iunie 2020/Constanta/Orar: 10:00 – 18:00
Locație: TBA

Acest atelier explorează în profunzime multiplele aspecte fascinante și minunate ale sufletului și călătoria sa prin cosmos.
Vom explora ce se intampla dupa parasirea corpului si com detalia perioada dintre intrupari.
În acest atelier, Sal și Fondatorii, vor examina in detaliu fragmentarea sufletului, fenomenul transferurilor de suflet, diferenta dintre suflete multiple intr-un corp si personalitati multiple, si multe alte subiecte fascinante.
Ti se vor da instrumentele și tehnicile pentru restaurarea puterii tale și pentru integrarea multiplelor fațete ale sufletului.
Te vei trezi la adevărul nelimitat al ființei tale. Vino pregătit pentru transformare.
Sal va canaliza Fondatorii, care sunt Dumnezei Creatori din dimensiunea a 12-a de lumină pură.