NELIMITARE SI IMORTALITATE

REPROGRAMAREA ADN-ULUI

CURS ONLINE CU SAL RACHELE
21-22 AUGUST 2020

CURSUL SE VA DESFASURA ONLINE PE PLATFORMA ZOOM SI ESTE TRADUS IN LIMBA ROMANA


21 AUGUST 2020 “CAPTAREA ENERGIEI NELIMITATE”

ORAR: 16:00-22:00

COST: 80 EURO

Acesta este un atelier palpitant care detaliaza exact ceea ce este necesar sa captezi campul energiei nelimitate care exista pretutindeni in univers. Acest eveniment ofera procese specifice despre cum sa ai energie fara granite, sanatate si vitalitate, si de asemenea ilumineaza procesul de a pune la dispozitie intregii umanitati energie abundenta nelimitata.

Acest atelier contine metode, meditatie si channeling. Vino pregatit sa practici tehnici pentru a cresterea energiei generale, vindecarea tuturor bolilor, transcenderea mortii si imbratisarea vietii.

Acest eveniment este conceput sa te ajute sa reprogramezi secventa mortii din adn-ul tau.

Vino cu o minte si inima deschisa.

22 AUGUST 2020 “SECRETELE CATRE IMORTALITATE”

ORAR: 16:00-22:00

COST: 80 EURO

Acesta este un atelier de lucru pe imortalitate. Se va concentra pe cum sa regenerezi corpul fizic prin captarea fluxului vietii cosmic care revitalizeaza si reprogrameaza celulele corpului.

Vom explica cum sa inlocuiesti secventa mortii din adn cu centropia, opusul entropiei. Ne vom deschide sa primim radiatia cosmica care hraneste si sustine corpul, si care conduce catre a trai doar cu aer si chiar abilitatea de trai fara oxigen.

Acest atelier este bazat pe stiinta si, de asemenea pe intelepciunea marilor yogini si maestrii. Vor fi diverse tehnici, meditatie si chanelling care te vor asista major in construirea corpului de lumina cristalin.

Fi pregatit sa iesi din cocon si sa apari ca frumosul fluture care esti.

COST REDUS PENTRU PARTICIPAREA LA AMBELE CURSURI: 140 EURO

DACA CREZI CA ESTI PREGATIT PENTRU URMATORUL PAS IN EVOLUTIA TA APASA BUTONUL DE JOS