MAESTRUL SAL RACHELE

Sal Rachele este un maestru american care a trait in diferite locuri pe planeta si este implicat în comunitățile intenționale. Munca sa este dedicată dezvoltării conștiinței și a vindecării profunde a sufletului. El călătorește în lume pentru a ajuta sufletele aflate în ascensiune spirituală. MULTE SUFLETE AU FOST ATRASE DE LUMINA ȘI INȚELEPCIUNEA SA. Perspectiva sa „aflată cu picioarele pe Pământ” și instrumentele eficiente pe care le-a împărtășit au ajutat sufletele să își schimbe pozitiv viața, să se vindece și să se dezvolte armonios. El a fost denumit de public un adevarat maestru al Sufletului.

Marele Maestru Sal Rachele a revoluționat și a dezvoltat domeniul dezvoltării potențialului uman în ultimele decenii având peste 40 de ani de experiență. Prin munca sa plină de iubire oferă omenirii o perspectivă unică, revoluționară, clară și științifică a spiritualității, care poate fi aplicată eficient în viața noastră modernă. Pe lângă calitățile de profesor, învățător, om de știință, scriitor, compozitor, el este un suflet evoluat, demonstrând calități avansate ale Spiritului, fiind capabil să comunice direct cu Ființele de Lumină și să aducă cunoaștere avansată din Planurile Înalte ale Universului. El este de asemenea un vindecător recunoscut și medium, fiind capabil să „aducă” Ființele de Lumină să vorbească direct publicului – acest proces se numește chanelling (a fi un canal al Divinității).

Ghizii săi Spirituali sunt:

Fondatorii 12D – Sunt Dumnezei Creatori din dimensiunea 12 a Universului. Aceste Ființe magnifice sunt co-creatori împreună cu Mama/Tatăl Dumnezeu și învățători pentru sufletele aflate în evoluție fiind localizați în Marele Soare Central. Ei sunt arhitecții adn-ului uman împreună cu Dumnezeul Universal și rolul lor este să ajute sufletele de pe planetele aflate in ascensiune spirituală. Pământul trece acum prin marea ascensiune spirituală, Fondatorii fiind ajutorul trimis nouă de catre Dumnezeu. Conectarea la vibrația Fondatorilor este de ajuns pentru a străpunge „vălurile iluziei” energetice care înconjoară Pământul și ajută sufletele să se deconecteze de gândirea limitată și perceapă imaginea de ansamblu.

Lord Sananda 8D – această Ființă minunată este suprasufletul celui pe care îl numim Iisus Christos. Lord Sananda este conducătorul Confederației Galactice (alianța galactică a Ființelor de Lumină care se ocupă de bunul mers al Galaxiei) și este considerat Maestrul Iubirii și Compasiunii Universale. Cât a fost pe Pământ a oferit umanității calea către tiparul Christic demonstrând prin exemplul Său ca suntem Fiii și Fiicele lui Dumnezeu și „Împărăția Cerurilor” este înăuntrul nostru aici și acum. El a pregătit calea sufletelor aflate in ascensiune acum pe Pământ.

Arcturienii 7D – sunt ființe de lumină care locuiesc în sistemul stelar Arcturus. Ei prezintă tehnologii dintre cele mai avansate din galaxia noastră. Rolul lor este crucial în evoluția noastră planetară. Ei ajută Pământul prin armonizarea și stabilizarea câmpului electro-magnetic și curăță vortexurile planetare de formele-gând negative ale umanității, reușind să împiedice cataclisme planetare. Arcturienii sunt cei care au oferit umanității prin Sal tehnica de vindecare Timeline Healing.

Leah 6D – este flacăra geamănă a lui Sal. Este o ființă care locuiește în planurile înalte ale planetei Venus. Venus este considerată guvernul spiritual al planetelor din sistemul solar. Ființele de pe Venus studiază indeaproape viața ființelor de pe Pămant, Leah fiind un specialist in relații umane.

Sal este fondatorul sistemului de integrare și ascensiune spirituală universală aici pe Pământ. Este un maestru în auto-îmbunătățire, dinamica minții, meditație, renaștere, vindecare holistică, integrarea Sufletului, manifestare creativă etc.

De asemenea, este fondatorul sistemului de vindecare Timeline Healing, care permite sufletelor să intre profund în ființa lor, să iși vindece traumele și să completeze karma în cea mai rapidă și eficientă formă disponibilă astăzi pe Pământ.

Este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda.

Sufletele care au primit și au aplicat invățătura au raportat o îmbunătățire a calității vieții în general, vindecare completă, integrare spirituală și o comunicare mai directă cu Divinitatea.

El este autor recunoscut mondial, care a scris adevărate manuale de dezvoltare personală. Acestea sunt: “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”.

El este, de asemenea, un pianist/compozitor de muzică vindecătoare.

Sal călătorește la nivel mondial pentru a ajuta sufletele în evoluția lor.

Pentru mai multe informații despre fundalul și munca lui Sal, vizitați www.salrachele.com

VIDEO

Interviu cu Sal Rachele