MAESTRUL SAL RACHELE

Sal Rachele este un mare maestru spiritual si este implicat în munca dedicată Ascensiunii și Integrării Sufletului care implică activarea adn-ului, dezvoltarea și integrarea conștiinței, vindecarea profundă a traumelor, eliberarea de programare negativă, programarea pozitivă și recuperarea sufletului.

El călătorește în lume pentru a ajuta sufletele aflate în ascensiune spirituală. MULTE SUFLETE AU FOST ATRASE DE LUMINA ȘI INȚELEPCIUNEA SA.

Instrumentele eficiente pe care le împărtășește și perspectiva sa aflată cu picioarele pe Pământ ajută sufletele să și schimbe pozitiv viața, să se alinieze cu scopul și misiunea sufletului, să se vindece și să se dezvolte armonios. El a fost denumit de public un adevarat Maestru al Sufletului.

Sal este autor recunoscut mondial, care a scris adevărate manuale de dezvoltare personală. Acestea sunt: “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea Sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”, „Secretele către energia nelimitată”.

El este, de asemenea, pianist și compozitor de muzică vindecătoare.

Maestrul Sal Rachele a revoluționat și a dezvoltat domeniul dezvoltării potențialului uman în ultimele decenii având peste 40 de ani de experiență. Prin munca sa plină de iubire oferă omenirii o viziune unică, revoluționară, clară și științifică a spiritualității, care poate fi aplicată eficient în viața noastră modernă.

Pe lângă calitățile sale de profesor, învățător, om de știință, scriitor, compozitor, el este un suflet evoluat, demonstrând calități avansate ale Spiritului, fiind capabil să se conecteze cu Planurile Înalte ale Universului și să descarce cunoaștere avansată de la Înalte Ființe de Lumină și Arhivele Akashice. El este de asemenea un vindecător recunoscut și medium, fiind capabil să producă transmisiuni direct de la Ființele de Lumină.

Ghizii săi spirituali sunt:

Fondatorii 12D – Sunt Dumnezei Creatori din dimensiunea 12 a Universului. Aceste Ființe magnifice sunt cocreatori împreună cu Mama/Tatăl Dumnezeu, fiind capabili să creeze întregi galaxii în Universul nostru și chiar Universuri în Omnivers. Sunt localizați în Marele Soare Central al Universului, fac parte din arhitecții adn-ului uman și sunt învățători pentru sufletele aflate în evoluție. Pământul trece acum prin marea ascensiune spirituală, Fondatorii fiind ajutorul trimis nouă de catre Dumnezeu. Rolul lor pe Pământ este să ajute sufletele aflate in ascensiune spirituală să gestioneze acest proces deosebit de complex. Conectarea la vibrația Fondatorilor este de ajuns pentru a străpunge „vălurile iluziei” energetice care înconjoară Pământul și ajută sufletele să se deconecteze de gândirea limitată și perceapă imaginea de ansamblu.

Lord Sananda 8D – această Ființă minunată este Suprasufletul celui pe care îl numim Iisus Christos. Lord Sananda este conducătorul Confederației Galactice (alianța Federațiilor Galactice care se ocupă de bunul mers al Galaxiei și evoluția speciilor) și este Maestrul Iubirii și Compasiunii Universale. Când a fost pe Pământ a oferit Umanității „Izbăvirea”, reușind să completeze calea către Arhetipul Christic și a demonstrat Conștiința Hristosului tuturor celor cu care a intrat în legătură. El ne-a amintit prin invățăturile sale că suntem Fiii și Fiicele Lui Dumnezeu și că Împărăția Cerurilor este în interiorul nostru aici și acum. Ne-a arătat că putem demonstra Divinitatea din noi și să fim implicați cu iubire în treburile umane fără a ne identifica și atașa de această lume. „Fii în lume dar nu aparține ei”.

Este devotat sufletelor aflate în ascensiune spirituală pe Pământ și împreună cu Arhanghelul Mihail au capacitatea de a ajuta simultan foarte multe suflete. Lord Sananda este un ghid iubitor, puternic și devotat căutătorului sincer de adevăr.

Arcturienii 7D – sunt ființe de lumină pură care locuiesc în sistemul stelar Arcturus. Ei prezintă tehnologii dintre cele mai avansate din galaxia noastră. Rolul lor este crucial în evoluția noastră planetară. Ei ajută planeta prin armonizarea și stabilizarea câmpului electro-magnetic ajutând Pământul să gestioneze frecvențele ridicate ale energiilor care vin de la Soarele Central Galactic în Sistemul nostru Solar. De asemenea, curăță vortexurile energetice planetare de formele-gând negative ale umanității, reușind până acum să împiedice cataclisme planetare majore. Arcturienii sunt cei care oferă umanității prin Sal tehnica revoluționară de vindecare Timeline Healing și ne învață cum să folosim Spațiul-Timp și Lumina Divinității în scopuri creative, progresive și vindecatoare.

Leah 6D – este flacăra geamănă a lui Sal Rachele. Este o ființă de lumină care locuiește în planurile înalte ale planetei Venus. Venus este considerată guvernul spiritual al planetelor din sistemul solar. Ființele de pe Venus studiază indeaproape viața ființelor de pe Pămant, Leah fiind un specialist in relații umane și puterea creativă a Sufletului.

Sal implementează Programul de Ascensiune și Integrare Spirituală aici pe Pământ. Acest program este coordonat de Ființele de Lumină Pură care sunt desemnate să ajute Zeița Gaia/Geea (Pământul) să ascensioneze către un plan mai înalt al Existenței.

De asemenea, este fondatorul celui mai puternic sistem de vindecare numit Timeline Healing, care permite sufletelor să intre profund în ființa lor, să iși vindece traumele, programarea negativă și să completeze karma în cea mai rapidă și eficientă formă disponibilă astăzi pe Pământ.

Este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Lord Sananda.

Sufletele care au primit și au aplicat invățătura au raportat calitatea imbunătățită a vieții, vindecarea completă, integrare spirituală, controlul realității și claritate in ceea ce privește scopul și misiunea sufletului pe Pâmânt.

Sal călătorește la nivel mondial pentru a ajuta sufletele în evoluția lor.

VIDEO

Interviu cu Sal Rachele