Vindecarea liniei temporale este cea mai puternică și eficientă metodă de vindecare practicată astăzi pe Pământ. Este o formă de terapie care îmbină armonios diferite metode de vindecare într-un pachet unic; o structură de lucru holistică, care adresează vindecarea problemelor existente pe ansamblul de 6 corpuri al ființei: fizic, emotional, mental, astral, eteric si cauzal. In cadrul sesiunii sufletul este ajutat de Sinele Înalt/Divin, Ghizii Spirituali și Dumnezeu sa acceseze momentele traumatizante din trecut si sa le ofere vindecare si intelepciune.

Combină elemente din psihoterapie, hipnoterapie, regresie în vieți anterioare, vizualizare creativă, recuperarea sufletului, vindecare energetică și alte tehnici de vindecare holistică si spirituală.

Clienții au raportat, în multe cazuri, că doar cateva ședințe de vindecare a liniei temporale au fost mai eficiente la eliberarea de traumă și programarea emoțională negativă decât ani de terapie tradițională.

Sufletele care au primit vindecarea liniei temporale au raportat modificări la nivel celular, rezolvarea fobiilor și chiar rapoarte despre inversarea genetică a maladiilor de lungă durată, a malformațiilor congenitale, a maladiilor cronice și a altor boli așa-numite “incurabile”.

Această tehnică se bazează pe principiul non-localizării și principiul incertitudinii din fizica cuantică. Aceste principii sugerează că totul se întâmplă în momentul etern acum și că trecutul,prezentul și viitorul comunică între ele instantaneu indiferent de distanță. Aceasta înseamnă că în dimensiunea cuantică trecutul poate fi accesat din prezent, la fel și viitorul.

Fizica cuantică a dovedit că timpul și spațiul au multe calități deosebite. Principiul de entanglementare cuantică demonstrează în esență că limita timpului este o iluzie și că trecutul, prezentul și viitorul pot fi schimbate. Vindecarea liniei temporale seamană cu regresia în vieți trecute, refractarea psihologică și munca de recuperare a sufletului.

Acum, intr-un singur weekend poți învăța cum să devi un vindecător al liniei temporale și să te alături unei comunități în creștere de practicanți din toată lumea.

Care sunt cerințele pentru a deveni un terapeut prin vindecarea liniei temporale?

 • Un angajament puternic în a ajuta pe ceilalți și pe tine.
 • O dorință să vezi o lume fericită și vindecată.
 • O voință puternică în a te elibera de vechile tipare de gândire și comportamentale și să îi asiști și pe alții în acest proces.
 • A avea experiență ca terapeut este de ajutor, dar nu necesar.
 • Este de asemenea minunat dacă ai experiență în vindecarea psihică și spirituală.
 • Intuiția este necesară, dar vestea cea bună este că suntem cu toții intuitivi, așa că ești deja calificat.

În cadrul cursului, vei avea oportunitatea de a acumula experiență practică, lucrând cu colegii studenți. După curs practicanții se întâlnesc regulat, o data pe lună, online.
Ca toate tehnicile, vindecarea liniei temporale este cea mai eficientă cand este practicată des. Vei avea oportunitatea să începi cu familia și prietenii și să construiești o practică de succes.
Vindecarea liniei temporale este un instrument puternic de adaugat in geanta ta de instrumente de vindecare.

BASIC TIMELINE HEALING

30 Octombrie – 1 Noiembrie 2020

Vineri: 19:00 – 22:00

Sâmbătă – Duminică: 16:00-22:00 – pauză de masă la ora 19:00 de 30 min.

Locație: ONLINE

În acest curs este predată metoda standard de vindecare a liniilor temporale împreună cu variații ale acesteia pentru vindecarea și integrarea diferitelor situații care și-au pus amprenta asupra sufletului și pe cele 6 corpuri dense: FIZIC-EMOȚIONAL-MENTAL-ASTRAL-ETERIC-CAUZAL

Programă:

 1. Introducere
 2. Noțiuni generale legate de terapie
 3. Principii aplicate
 4. Liniile temporale
 5. Structura de bază
 6. Vindecarea vieții curente
 7. Vindecarea vieților trecute
 8. Subiectul morților traumatizante
 9. Metoda șiragului de perle
 10. Vindecarea inversă a liniei temporale
 11. Conectarea cu linia temporală a viitorului

Metoda standard
Această metodă de bază este folosită pentru vindecarea traumei celulare fizice, traumei emoționale, a programării negative și imprimărilor eterice survenite în experiențele traumatizante din trecut. De asemenea, este folosită pentru completarea karmei, încheierea contractelor karmice și a acordurilor între suflete.
În timpul unei sesiuni, individul are ocazia să meargă în trecut, să își viziteze momentele traumatizante, din această viață sau din viețile trecute, și să le ofere vindecare și înțelepciune cu ajutorul Sinelui Divin/Înalt și a Ghizilor Spirituali.
Aceasta implică inducerea mentalului în stările profunde – starea teta – pentru a lua contact cu interiorul și Sinele Înalt care este direct conectat cu Dumnezeu. Sinele Înalt este coordonatorul procesului și ghid prin aspectul non-liniar al spațiului-timp. Conștiința este cea care conectează tot spațiul-timp și prin conștiință accesăm tot.
În acest proces, o parte din voi, care vizitează sinele din trecut, oferă vindecare și consiliere, folosind capacitatea și abilitățile spirituale ale corpului de lumină meditativ și asistența Sinelui Înalt și a Ghizilor Spirituali.
Vindecarea este produsă de Divinitate, pe toate cele 6 corpuri, fiind totuși necesar să fie integrată de sufletul de pe Pământ.

Metoda șiragului de perle

Această tehnică se folosește pentru a vindeca tiparele negative repetitive. Se aplică vindecarea simultan mai multor situații din trecut care prezintă tipare asemănătoare.

Reverse Timeline Healing (Vindecarea inversă a liniei temporale)

Această metodă este folosită pentru a creea ceea ce dorești în viața ta. Presupune folosirea succesului obținut în trecut pentru a prelua calitatea energiei și a o investii în ceea ce vrei să creezi în viața ta.
În loc să te întorci către momentele care prezintă traumă, te întorci catre un moment de succes din această viață sau unul din viețile trecute și te conectezi cu acel aspect fericit, complet și încununat de succes. În proces preiei din energia acestui sine din trecut și o folosești în prezent, aplicând tehnici de transmisie și vizualizare creativă.

Acest proces are ca obiectiv manifestarea potențialului interior, pentru a întări intenția sufletului și puterea de a manifesta.
Metoda se bazează pe Principiul Nonlocalizării din fizica cuantică care ne arată că la nivel cuantic anumite particule comunică între ele instantaneu indiferent de distanță.

Future Timeline Linking (Legătura cu o linie temporală viitorare)

Această tehnică este folosită pentru a stabilii direcții în linia temporală dominantă. Acest proces presupune a creea o legătură între ceea ce intenționezi să creezi în prezent și momentul din spațiu-timp în care creația ta este manifestată. Implică călătoria în viitor către sinele care a realizat tot ceea ce intenționezi să creezi pentru a forma o legătură, care este permanentă. Sinele din viitor devine ghid pentru sinele din prezent și reprezintă o veritabilă resursă.
Metoda se bazează pe Principiul Incertitudinii din fizica cuantică. Aceasta ne arată că sunt o infinitate de realități posibile, iar cea căreia îi dăm energie și atenție devine linia temporală probabilă și se materializează în linia temporală dominantă.

ADVANCED TIMELINE HEALING

6-8 Noiembrie 2020

Vineri: 19:00 – 22:00

Sâmbătă – Duminică: 16:00-22:00 – pauză de masă la ora 19:00 de 30 min.

Locație: ONLINE

CUM SĂ FI MAESTRU AL TIMPULUI ȘI SPAȚIULUI

Te invitam intr-o calatorie prin natura Universului și a Spațiului-Timp. În acest curs vom explora posibilitațile din interactiunea cu spatiul-timp. Vei intra in contact cu modul în care capacitatile tale sunt folosite în această interactiune dintre tine si Universul manifestat. Vom extinde imaginea de ansamblu si posibilitatile de vindecare și integrare spirituală.

Vindecarea avansată a liniei temporale este un curs conceput pentru a vă oferi informații suplimentare și versatilitate cu tehnica de bază. Acoperim mai multe aspecte ale vindecării liniei temporale pe care nu am avut timp să le discutăm în formarea de bază.

Programă:

1. Mai multe despre principiul non-local al fizicii cuantice
a. Puteți să mergeți oriunde în timp și spațiu și să schimbați linia temporală
b. În orice moment al timpului liniar, puteți avea o singură linie dominantă (paradoxul bunicului) – timpul în starea particulelor
c. În orice instanță dată de timp neliniar, puteți avea mai multe linii temporale dominante – timpul în starea de undă
d. Fizica realităților posibile și probabile – principiul incertitudinii
e. Exercițiu / meditație: Explorarea tapiseriei a timpului și spațiului

2. Explorarea trecutului, prezentului, viitorului și realităților paralele – călătoria prin tapiseria timpului/spațiului (cu meditație suplimentară)

3. Vindecarea terților – problema permisiei și a voinței libere (liberul arbitru)
a. Vindecarea familiei și prietenilor în această viață (meditație)
i. Suflete care sunt în viață acum
ii. Suflete care au trecut mai departe
b. Vindecarea persoanelor în viețile trecute (meditație)
c. Vindecarea evenimentelor istorice pe planetă (meditație)
d. Vindecarea viitoarelor perioade de timp în conștiința colectivă (meditație)

4. Vindecarea genetică și ancestrală

a. Vindecarea în timp real a oamenilor din genetica / strămoșii dvs. (meditație)
b. Eliminarea amprentelor ancestrale și genetice în interiorul tău (meditație)

5. Vindecarea implanturilor și amprentelor (militare, ET, eteric, astral, reziduuri) (meditație)

6. Vindecarea liniei temporale cu alte modalități de vindecare:
a. Combinând cu lucrarea de iertare și eliberarea karmică
b. Combinându-se cu vindecarea prin intermediul mâinilor
c. Împământarea, Aura și Vindecarea Chakrei

7. Aplicații Reverse Timeline Healing
a. Descărcarea înțelepciunii din alte vieți (meditație)
b. Descărcarea de cunoștințe din interior – această viață (recuperarea răspunsurilor la examene, reamintind detaliile minutelor etc.) (meditație)
c. Proiecție mentală prin timp și spațiu (descărcarea înțelepciunii de la profesori de-a lungul istoriei sau în viitor) (meditație)

8. Mai multe despre lucrul cu clienții dificili
a. Începeți cu psihoterapia și vindecarea holistică
b. Obțineți clientul să îmbrățișeze dragostea și acceptarea sinelui în starea actuală
c. Mai multe despre utilizarea tehnicilor de respirație
d. Ajutarea clientului – Modificarea imaginii de sine

Inscriere si optiuni de plata