Vindecarea liniei temporale este cea mai puternică și eficientă metodă de vindecare practicată astăzi pe Pământ. Este o formă de terapie care îmbină armonios diferite metode de vindecare într-un pachet unic; o structură de lucru holistică, care adresează vindecarea problemelor existente pe ansamblul de 6 corpuri al ființei: fizic, emotional, mental, astral, eteric si cauzal. In cadrul sesiunii sufletul este ajutat de Sinele Înalt/Divin, Ghizii Spirituali și Dumnezeu sa acceseze momentele traumatizante din trecut si sa le ofere vindecare si intelepciune. Combină elemente de psihoterapie, hipnoterapie, regresie în vieți anterioare, vizualizare creativă, recuperarea sufletului, vindecare energetică și alte tehnici de vindecare holistică si spirituală.

Clienții au raportat, în multe cazuri, că doar cateva ședințe de vindecare a liniei temporale au fost mai eficiente la eliberarea de traumă și programarea emoțională negativă decât ani de terapie tradițională.

Sufletele care au primit vindecarea liniei temporale au raportat modificări la nivel celular, rezolvarea fobiilor și chiar rapoarte despre inversarea genetică a maladiilor de lungă durată, a malformațiilor congenitale, a maladiilor cronice și a altor boli așa-numite “incurabile”.

Această tehnică se bazează pe principiul non-localizării și principiul incertitudinii din fizica cuantică. Aceste principii sugerează că totul se întâmplă în momentul etern acum și că trecutul,prezentul și viitorul comunică între ele instantaneu indiferent de distanță. Aceasta înseamnă că în dimensiunea cuantică trecutul poate fi accesat din prezent, la fel și viitorul.

Fizica cuantică a dovedit că timpul și spațiul au multe calități deosebite. Principiul de entanglementare cuantică demonstrează în esență că limita timpului este o iluzie și că trecutul, prezentul și viitorul pot fi schimbate. Vindecarea liniei temporale este similară cu regresia vieții trecute, refractarea psihologică și munca de recuperare a sufletului. În timpul unei sesiuni, individul are ocazia să meargă în trecut, să-și viziteze viețile trecute și să le dea vindecare și înțelepciune. Aceasta implică o parte din voi venind din viitor (prezent) vizitând sinele din viața trecută aflat în evoluție.

Acum, intr-un singur weekend poți învăța cum să devi un vindecător al liniei temporale și să te alături unei comunități în creștere de practicanți din toată lumea.

Care sunt cerințele pentru a deveni un terapeut prin vindecarea liniei temporale?

 • Un angajament puternic în a ajuta pe ceilalți și pe tine.
 • O dorință să vezi o lume fericită și vindecată.
 • O voință puternică în a te elibera de vechile tipare de gândire și comportamentale și să îi asiști și pe alții în acest proces.
 • A avea experiență ca terapeut este de ajutor, dar nu necesar.
 • Este de asemenea minunat dacă ai experiență în vindecarea psihică și spirituală.
 • Intuiția este necesară, dar vestea cea bună este că suntem cu toții intuitivi, așa că ești deja calificat.

În cadrul cursului, vei avea oportunitatea de a acumula experiență practică, lucrând cu colegii studenți. Practicanții se întâlnesc regulat, o data pe lună, online.
Ca toate tehnicile, vindecarea liniei temporale este cea mai eficientă cand este practicată des. Vei avea oportunitatea să începi cu familia și prietenii și să construiești o practică de succes.
Vindecarea liniei temporale este un instrument puternic de adaugat in geanta ta de instrumente de vindecare.
Pentru mai multe detalii vizitează http://evolva.org/timeline-healing.

Basic Timeline Healing – nivelul 1

6-7 Iunie 2020 – Constanta/Orar: 10:00 – 19:00

Locație: TBA

Programă:

 1. Introducere
 2. Noțiuni generale legate de terapie
 3. Principii aplicate
 4. Liniile temporale
 5. Structura de bază
 6. Vindecarea vieții curente
 7. Vindecarea vieților trecute
 8. Subiectul morților traumatizante
 9. Metoda șiragului de perle
 10. Vindecarea inversă a liniei temporale
 11. Conectarea cu linia temporală a viitorului

Durată: 16 ore

 Advanced Timeline Healing – nivelul 2

13-14 Iunie 2020 – Constanta/Orar: 10:00 – 19:00

Locație: TBA

Cum să fii Maestru al spațiului și al timpului

Vindecarea avansată a liniei temporale este un curs conceput pentru a vă oferi informații suplimentare și versatilitate cu tehnica de bază. Acoperim mai multe aspecte ale vindecării liniei temporale pe care nu am avut timp să le discutăm în formarea de bază.

Programă:

1. Mai multe despre principiul non-local al fizicii cuantice
a. Puteți să mergeți oriunde în timp și spațiu și să schimbați cronologia
b. În orice moment dat de timp liniar, puteți avea o singură linie dominantă (paradoxul bunicului) – timpul în starea particulelor
c. În orice instanță dată de timp neliniar, puteți avea mai multe linii temporale dominante – timpul în statul valurilor
d. Fizica realităților posibile și probabile – principiul incertitudinii
e. Exercițiu / meditație: Explorarea tapiserii de timp și spațiu

2. Explorarea trecutului, prezentului, viitorului și paralel realității – trecerea prin tapiseria timpului / spațiului (cu meditație suplimentară)

3. Vindecarea terților – problema permisiei și a voinței libere (liberul arbitru)
A. Vindecarea familiei și prietenilor în această viață (meditație)
i. Suflete care sunt în viață acum
ii. Suflete care au trecut mai departe
b. Vindecarea persoanelor în viețile trecute (meditație)
c. Vindecarea evenimentelor istorice pe planetă (meditație)
d. Vindecarea viitoarelor perioade de timp în conștiința colectivă (meditație)

4. Vindecarea genetică și ancestrală

a. Vindecarea în timp real a oamenilor din genetica / strămoșii dvs. (meditație)
b. Eliminarea amprentelor ancestrale și genetice în interiorul tău (meditație)

5. Vindecarea implanturilor și amprentelor (militare, ET, eteric, astral, reziduuri) (meditație)

6. Vindecarea liniei temporale cu alte modalități de vindecare:
A. Combinând cu lucrarea de iertare și eliberarea karmică
b. Combinându-se cu vindecarea prin intermediul mâinilor
c. Împământarea, Aura și Vindecarea Chakrei

7. Aplicarea vindecării timpului invers
a. Descărcarea înțelepciunii din alte vieți (meditație)
b. Descărcarea de cunoștințe din interior – această viață (recuperarea răspunsurilor la examene, reamintind detaliile minutelor etc.) (meditație)
c. Proiecție mentală prin timp și spațiu (descărcarea înțelepciunii de la profesori de-a lungul istoriei sau în viitor) (meditație)

8. Mai multe despre lucrul cu clienții dificili
a. Începeți cu psihoterapia și vindecarea holistică
b. Obțineți clientul să îmbrățișeze dragostea și acceptarea sinelui în starea actuală
c. Mai multe despre utilizarea tehnicilor de respirație
d. Ajutarea clientului – Modificarea imaginii de sine

Durată: 16 ore

Master Timeline Healing- nivelul 3

Noiembrie 2020 – Bucuresti

Programă:

1.Sesiuni rapide (lucru în echipă)

Practică in clasă cu forme scurte de TLH. Imaginați-vă că vă întoarceți doar câteva minute la un sentiment sau un gând neplăcut. Se vor face exerciții la persoana întâi în timpul meditației de grup. Apoi lucrați în perechi și ajutați o altă persoană să facă același lucru. În cele din urmă, faceți o vindecare scurtă și rapidă cu o terță parte.

2. Lucrul cu Sinele Înalt (invocare, vizualizare, fuzionarea SÎ cu corpul de lumină meditativ)

Recunoașteți diferența dintre sinele inferior și Sinele Superior. Meditează în clasă – revenind într-o perioadă în care sinele inferior era dominant și un moment în care SÎ era dominant.

Practică invocarea SÎ. Practicați tehnica “Ce ar face SÎ în această situație?”

Mai multe despre suprapuneri. Suprapunerea SÎ pe corpul fizic și pe cele șase corpuri dense.

Vedeți SÎ și corpul de lumină meditativ care fuzionează și lucrează împreună ca unul în timpul vindecării.

3. Revenind la momentele în care autorul inferior a solicitat ajutor din partea Sinelui Înalt

În meditația de clasă – amintiți-vă un moment în care ați cerut ajutorul SÎ. Apoi, utilizează fuzionarea SÎ și corpul meditativ de lumina pentru a te întoarce să răspunzi la cererea de ajutor, apoi faci un TLH cu privire la situație. Apoi, lucrați în perechi și ajutați un client să facă acest lucru. În cele din urmă, colaborați cu partenerul dvs. și vedeți dacă puteți face acest lucru pentru o terță parte.

4. Clienți dificili revizuiți

Începeți cu meditația de grup. Imaginați-vă diferite scenarii de client dificil. Vom da exemple. Apoi vizualizați întoarcerea în timp și ajutați clientul imaginat în fiecare exemplu. Apoi, vorbiți despre perioadele dificile din propria viață – împărtășiți-le cu clasa și permiteți clasei să facă un grup TLH în perioada dificilă. Apoi, lucrați în perechi și reveniți la un moment dat în trecutul clientului, care a fost dificil. Apoi, întoarceți-vă într-o perioadă dificilă în viața unui terț și faceți o vindecare.

5. Vindecarea energetică împreună cu TLH

Imaginați-vă că vă întoarceți la o traumă din viața voastră. Identificarea zonelor din corp unde a fost localizată trauma. Exerciții profunde de respirație pentru a elibera trauma. Direcționarea fluxului auriu radiant în fiecare zonă afectată. Lucru în perechi și practica cu un client. Faceți asta pentru o terță parte.

6. Mai multe despre vindecarea genetică / ancestrală (aderarea SÎ a clientului cu SÎ a strămoșului)

Practicați vindecarea asupra strămoșilor voștri, dar imaginați-vă că vă îmbinați corpul lumina meditativ și SÎ pentru a face vindecarea. Cereți SÎ să se întoarcă într-un moment în care strămoșul a cerut vindecare (de la Dumnezeu sau îngeri). Combinați-le cu tehnici de vindecare energetică. Asociați-vă și lucrați cu părinții unui client. Apoi faceți o vindecare ancestrală a terților în acest fel.

7. Mai mult despre vindecarea terților – vorbind cu SÎ al unei terțe părți

În meditația de grup, imaginați-vă să discutați cu sinele superior al unuia dintre strămoșii voștri. Contopiți corpul dvs. de lumină meditativ cu SÎ și comunicați cu SÎ fuzionat al strămoșului. Apoi, lucrați în perechi și cereți-i clientului să facă acest lucru. În cele din urmă, imaginați-vă SÎ actual al unui terț care comunică cu SÎ al strămoșului părții terțe.

8. Accesul la abilitățile psihice prin timp

Mergând în trecut într-un moment în care vă dezvoltați abilitățile psihice. Mergeți în viitor într-un moment în care abilitățile dvs. psihice sunt re-dezvoltate. Lucrează cu un partener și mergi la un moment în timpul vieții celuilalt când au fost dezvoltate abilități și apoi practicând tehnici unul cu celălalt.

9. Accesul la Sinele Înalt prin timp

Călătoria în trecut sau viitor într-un moment în care conexiunea la SÎ a fost puternică. Solicitarea SÎ din acea perioadă de timp pentru a comunica cu SÎ actual. Cereți SÎ să suprapună acea experiență peste sinele vostru actual.

10. Accesați-vă propriul vindecător în timp

Călătoria în trecut sau viitor într-un moment în care ați fost un vindecător puternic. Descărcarea tehnicilor de vindecare utilizate în perioada respectivă. Solicitarea sinelui voastru trecut sau viitor să meargă la cineva care are nevoie de vindecare – vindecare la a doua și a treia persoană.

Durată: 16 ore

Inscriere si optiuni de plata