Ai obosit să petreci ani de zile în terapie? Te-ai săturat să retrăiești sentimentele și emoțiile negative pe care credeai că le-ai rezolvat? Te-ai săturat de tiparele repetitive și reacțiile negative la provocările vieții? Și cauți căi să capeți vindecarea, echilibrul și puterea personală mai repede?

Vindecarea liniei temporale este cea mai puternică și rapidă metodă de vindecare practicată astăzi pe Pământ. Este o formă de terapie care îmbină armonios diferite metode de vindecare într-o structură de lucru holistică, care promovează vindecarea simultană pe 6 corpuri: fizic, emotional, mental, astral, eteric si cauzal.

DESCOPERĂ VINDECĂTORUL DIN TINE

În Timeline Healing beneficiem de ajutorul, inteligența și puterea de vindecare a Sinelui Etern ca să vindecăm rănile sufletului, memoriile traumatice îngropate în subconștient, tiparele negative, trauma emoțională, programarea negativă și bolile corpului fizic.

ȘTIINȚĂ SPIRITUALĂ APLICATĂ

Știința din spatele tehnicii de vindecare a liniei temporale folosește Principiul Nonlocalizării și Principiul Incertitudinii din Fizica Cuantică. Ideea care derivă din aceste principii cuantice este că tot timpul se întâmplă acum, chiar în acest moment. Următoarea idee care derivă este că trecutul, prezentul și viitorul fac parte din Momentul Etern Acum și că din dimensiunea cuantică pot fi schimbate.

Este o terapie cuantică care conține în fundamentul său principiile psihoterapiei clasice. Tehnica combină elemente din hipnoză regresivă, regresie în vieți anterioare, psihoterapie, vizualizare creativă, recuperarea sufletului, vindecare energetică și alte tehnici de vindecare holistică si spirituală.

CUM DECURGE SESIUNEA?

Timeline Healing este o terapie ce promovează o meditație ghidată care implică călătoria înapoi în timp și oferirea vindecării unui sine din trecut, fie din această viață, fie dintr-o viață trecută. Fiecare dintre noi avem un număr infinit de sine trecute, prezente și viitoare, unul pentru fiecare moment din Creație. Mergem la acele părți din Sine care au experimentat în mod semnificativ traumă, abuz, vătămare, suferință, durere fizică sau emoțională.

La momentul traumei, sistemele de credință negative create afectează deseori sufletul pentru tot restul vieții sale, dând naștere tiparelor negative și a atutidinilor ce produc suferință.

Timeline Healing este un proces de vindecare structurată care atinge un echilibru între imersiunea totală în memoria traumatică și credința că Dumnezeu vindecă totul. Cea mai mare parte a procesului este destinată să ajute mintea conștientă să înțeleagă problema și soluția, după care se aplică vindecarea din aspectele mai înalte fără a fi nevoie să retrăiești stresul psihic și emoțional.

CE ANUME DETERMINĂ VINDECAREA?

Iubirea Divină este sursa tuturor vindecărilor. Pe măsură ce ea este infuzată în sinele din trecut împreună cu diverse tehnici de vindecare, conflictul este dizolvat.

Vindecarea apare, de fapt, atunci când persoana este capabilă să iubească sinele din trecut traumatizat care a primit programare negativă.

Care sunt cerințele pentru a deveni un terapeut Timeline Healing?

 • Un angajament puternic în a ajuta pe ceilalți și pe tine.
 • O dorință să vezi o lume fericită și vindecată.
 • O voință puternică în a te elibera de vechile tipare de gândire și comportamentale și să îi asiști și pe alții în acest proces.
 • A avea experiență ca terapeut este de ajutor, dar nu necesar.
 • Este de asemenea minunat dacă ai experiență în vindecarea psihică și spirituală.
 • Intuiția este necesară, dar vestea cea bună este că suntem cu toții intuitivi, așa că ești deja calificat.

În cadrul cursului, vei avea oportunitatea de a acumula experiență practică, lucrând cu colegii studenți. După curs practicanții se întâlnesc regulat online dar și în persoană periodic.
Ca toate tehnicile, vindecarea liniei temporale este cea mai eficientă cand este practicată des. Vei avea oportunitatea să începi cu colegii, familia și prietenii și să construiești o practică de succes.

ÎNSCRIE-TE

MODULUL 1

BASIC TIMELINE HEALING

11-13 IUNIE 2021

ONLINE

În acest modul este predată metoda standard de vindecare a liniilor temporale împreună cu variații ale acesteia pentru vindecarea și integrarea diferitelor experiențe negative care și-au pus amprenta asupra sufletului și pe cele 6 corpuri dense: FIZIC-EMOȚIONAL-MENTAL-ASTRAL-ETERIC-CAUZAL

Metoda standard
O structură pentru vindecarea traumei celulare și a traumei emoționale, a programării negative și imprimărilor eterice survenite în experiențele traumatizante din trecut, pentru vindecarea karmei și încheierea contractelor karmice.
Această structură de lucru implică inducerea mentalului în stările profunde – starea teta – pentru a lua contact cu interiorul și Sinele Înalt care este direct conectat cu Dumnezeu. Sinele Înalt este coordonatorul procesului și ghid prin aspectul non-liniar al spațiului-timp.
În acest proces, o parte din voi, care vizitează sinele din trecut, oferă vindecare și consiliere, folosind capacitatea și abilitățile spirituale ale corpului de lumină meditativ și asistența Sinelui Înalt și a Ghizilor Spirituali.

Metoda șiragului de perle

Această tehnică se folosește pentru a vindeca tiparele negative repetitive. Se aplică vindecarea simultan mai multor situații din trecut care prezintă tipare asemănătoare.

Reverse Timeline Healing (Vindecarea inversă a liniei temporale)

Această metodă este folosită pentru a manifesta potențialul creator al Sufletului. Presupune folosirea energiei succesului și a fericirii obținută în trecut pentru a prelua calitatea acesteia și a o investii în ceea ce vrei să creezi în viața ta.

Știința din spatele metodei se bazează pe Principiul Nonlocalizării din fizica cuantică care ne arată că la nivel cuantic anumite particule comunică între ele instantaneu indiferent de distanță.

 

Future Timeline Linking (Legătura cu o linie temporală viitorare)

Această tehnică este folosită pentru a stabilii direcții în linia temporală dominantă. Cu alte cuvinte, o folosim pentru a ne alege viitorul. Acest proces presupune a creea o legătură între ceea ce intenționezi să creezi în prezent și momentul din spațiu-timp în care creația ta este manifestată. Implică călătoria în viitor către sinele care a realizat tot ceea ce intenționezi să creezi pentru a forma o legătură, care este permanentă. Sinele din viitor devine ghid pentru sinele din prezent și reprezintă o veritabilă resursă.

Știința din spatele metodei se bazează pe Principiul Incertitudinii din fizica cuantică. Acest principiu ne arată că sunt o infinitate de realități posibile, iar cea căreia îi dăm energie și atenție devine linia temporală probabilă și se materializează în linia temporală dominantă.

PROGRAMĂ

 • Introducere
 • Noțiuni generale legate de terapie
 • Principii aplicate
 • Liniile temporale
 • Metoda standard – structura de bază
 • Vindecarea vieții curente
 • Vindecarea vieților trecute
 • Vindecarea morților traumatizante
 • Metoda șiragului de perle
 • Vindecarea inversă a liniei temporale
 • Conectarea cu linia temporală a viitorului

DETALII ORGANIZATORICE

Program:
11 Iunie: ora 17:00 – 21:00
12 – 13 Iunie: ora 15:00 – 21:00
Locație: Online, prin platforma Zoom
Prezentare în limba: engleză, cu traducere în română!
Condiții de participare: împlinirea vârstei de 18 ani

SAL RACHELE

Sal Rachele este un mare maestru spiritual si este implicat în munca dedicată Ascensiunii și Integrării Sufletului care implică activarea adn-ului, dezvoltarea și integrarea conștiinței, vindecarea profundă a traumelor, eliberarea de imprimarea și programarea negativă, și recuperarea sufletului.

Maestrul Sal Rachele a revoluționat și a dezvoltat domeniul dezvoltării potențialului uman în ultimele decenii având peste 40 de ani de experiență. Prin munca sa plină de iubire oferă omenirii o viziune unică, revoluționară, clară și științifică a spiritualității, care poate fi aplicată eficient în viața noastră modernă.

Instrumentele eficiente pe care le împărtășește și perspectiva sa aflată cu picioarele pe Pământ ajută sufletele să și schimbe pozitiv viața, să se alinieze cu scopul și misiunea sufletului, să se vindece și să se dezvolte armonios. El a fost denumit de public un adevarat Maestru al Sufletului.

Sal Rachele este autor recunoscut mondial, care a scris adevărate manuale de dezvoltare personală. Acestea sunt: “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea Sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”, „Secretele către energia nelimitată”.

El este, de asemenea, pianist și compozitor de muzică vindecătoare.

ÎNSCRIERI

Participant nou

240 EURO

220 EURO

ÎNSCRIE-TE

Repet cursul

120 EURO

110 EURO

ÎNSCRIE-TE