O CALE SIMPLĂ ȘI EFICIENTĂ PENTRU VINDECAREA TA

HARTA VINDECĂRII TALE

În lumea de azi există o înțelegere greșită a bolii indiferent că aceasta se află la nivel psihologic sau la nivelul corpului fizic. Noi ca oameni am transformat boala într-un inamic de care trebuie să scăpăm și cu care trebuie să ne luptăm, fapt care adâncește și prelungește boala. De fapt boala sau dezechilibrul psihic sunt metode de rezolvare a conflictului interior neconștientizat și în mod ideal este ghidul conștientizării tale.

La nivel psihologic este metoda subconștientului de a te face atent la stresul psihic și emoțional care a fost descărcat în subconștient și la imaginea de sine distorsionată care este creată de acesta. O parte din încărcătură psiho-emoțională este înregistrată de la părinți în timpul sarcinii. Ceea ce trăiesc parinții în perioada intrauterină a copilului se înregistrează în subconștient ca fiind al lui rezultând intr-o identificare cu ceea ce s-a acumulat. De asemenea, stresul psihic se inregistrează in subconștient in experiențele intense sau traumatizante trăite după naștere.

La nivelul corpului fizic boala este metoda creierului automat de a rezolva un conflict interior generat ori de un stres psihic prelungit ori de un șoc psihic venit brusc și neașteptat. Creierul programează în celulele corpului fizic substratul emoțional resimțit din stresul psihic ca metodă de consumare și eliminare a acestuia. Aceasta se întâmplă atunci când la nivel psihic se găsește o soluție la stresul trăit.

Cauzele bolilor în corpul fizic, a convingerilor negative, a tiparelor mentale negative, a atitudinilor și comportamentelor negative sunt situate de obicei în memoriile dureroase care sunt îngropate în subconștient și care conțin un substrat emoțional și sentimental negativ. Datoria noastră este să scoatem la suprafață aceste memorii pentru acestea constituie boala și blocajele în viața noastră.

ȘTIINȚĂ SPIRITUALĂ APLICATĂ

Bine ai venit în călătoria interioară unde ești ajutat să colaborezi cu Sinele Etern Dumnezeiesc pentru a echilibra ceea ce este dezechilibrat în ființa și viața ta. Acest proces te ajută să te descoperi și să folosești instrumentele de vindecare cu care te-a înzestrat Dumnezeu. În acest proces Tu ești protagonistul vindecării fiind ajutat de Sinele Dumnezeiesc să conștientizezi, să transformi, să completezi și să integrezi momentele care și-au pus amprenta asupra sufletului și corpurilor.

Vindecarea liniei temporale este o terapie puternică ce promovează o meditație ghidată care implică călătoria înapoi în timp și oferirea vindecării unui sine trecut, fie din această viață, fie dintr-o viață trecută. Fiecare dintre noi avem un număr infinit de sine trecute, prezente și viitoare, unul pentru fiecare moment din Creație. În vindecarea liniei temporale mergem la acele sine care au experimentat în mod semnificativ traumă, abuz, vătămare, durere fizică sau emoțională, suferință etc. La momentul traumei, sistemele de credință negative afectează deseori sufletul pentru tot restul vieții sale.

Este o formă de regresie care se concentrează pe Conștiința Spirituală, care te ajută să accesezi Inteligența Spirituală din Planul Interior, ca să conștientizezi și să intri adânc în profunzimea ființei tale.

În cadrul sesiunii sufletul este ajutat să acceseze momentele traumatizante și să identifice tiparele negative, ca apoi să le ofere vindecare si intelepciune cu ajutorul Sinelui Dumnezeiesc și a terapeutului.

Ce anume determină vindecarea?

Iubirea Divină este sursa tuturor vindecărilor. Pe măsură ce ea este infuzată în sinele din trecut împreună cu diverse tehnici de vindecare, conflictul este dizolvat. Cea mai mare parte a procesului este destinată să ajute mintea conștientă să înțeleagă problema și soluția. Unele tehnici să bazează în totalitate pe credință iar altele, cum ar fi psihanaliza, implică o retrăire detaliată a vechilor traume și credințe limitative. Vindecarea liniei temporale atinge un echilibru între imersiunea totală în trecut și credința că Dumnezeu vindecă totul. Vindecarea apare, de fapt, atunci când persoana este capabilă să iubească sinele din trecut care a fost traumatizat sau a primit programare negativă.

Cum funcționează?

Fiind o terapie cuantică se bazează pe știința fizicii cuantice dar totuși conține în fundamentul său principiile psihoterapiei clasice. Aici nu vorbim despre tehnici oculte sau ședințe de spiritism.

Știința din spatele tehnicii de vindecare a liniei temporale folosește Principiul Nonlocalizării și Principiul Incertitudinii. Ideea care derivă din aceste principii cuantice este că tot timpul se întâmplă acum, chiar în acest moment. Următoarea idee care derivă este că trecutul, prezentul și viitorul fac parte din Momentul Etern Acum și că din dimensiunea cuantică pot fi schimbate.

Îmbină armonios diferite metode de vindecare într-un pachet unic; o structură de lucru holistică, care lucrează simultan pe 6 niveluri: fizic, emotional, mental, astral, eteric si cauzal.

Tehnica combină elemente din hipnoză regresivă, regresie în vieți anterioare, psihoterapie, vizualizare creativă, recuperarea sufletului, vindecare energetică și alte tehnici de vindecare holistică si spirituală.

Ce rezultate poți obține?

Mulți clienți au spus că în doar cateva ședințe de vindecare a liniei temporale au făcut mai multe progrese la eliberarea de traumă emoțională și programare negativă decât ani de psihoterapie. Sufletele care au primit vindecarea liniei temporale au raportat modificări la nivel celular, rezolvarea fobiilor și chiar rapoarte despre inversarea genetică a maladiilor de lungă durată, a malformațiilor congenitale, a maladiilor cronice și a altor boli așa-numite “incurabile”.

În funcție de obiectivul tău, poți lucra asupra traumelor, tiparelor negative profunde, fobiilor, sindroamelor, defectelor genetice, stărilor de panică, stresului prelungit, anxietății, nervozității, depresiei, obsesiei, dependențelor sau pentru dezvoltarea potențialului tău, atingerea obiectivelor tale, dezvoltarea creativității și a puterii de a manifesta etc.

Desigur, fiecare om este diferit și rezultatele pot varia. Cel mai mare obstacol față de vindecare este rezistența. Cea mai mare rezistență vine de la ego. Suntem obișnuiți ca lucrurile să fie într-un anumit mod în viața noastră și chiar dacă avem probleme care persistă de mult timp suntem îndărătnici în a ne elibera de cauze. Pentru ca vindecarea să fie eficientă, persoana trebuie să își dorească să se elibereze de experiențele familiare și să îmbrațișeze necunoscutul. De aceea, ca terapeut ajut clientul să se relaxeze, să aibă încredere și să se elibereze de atașamentul față de experiențele dureroase a trecutului.

Cum decurge terapia?

Prima întalnire:

Este desemnată pentru a crea relația terapeutică și durează 40 minute. În cadrul consultației clientul este ajutat să familiarizeze cu metoda și procesul terapeutic și poate pune întrebări legate de nelămuririle avute.

A doua întâlnire:

Reprezintă un interviu și este desemnată identificării tiparelor negative și a cauzelor. În această sesiune se formează profilul, harta vindecării și se stabilește direcția de lucru. Acest raport este oferit clientului. Durata întâlnirii este de 90 minute.

A treia întâlnire:

Din acest moment se lucrează propriu-zis pe problema identificată și aleasă pentru vindecare. Durata unei sesiuni de vindecare este in medie 90 minute. Depinde de fiecare persoană în parte și modul în care integrează.

În acest moment punem la dispoziție prima întâlnire în mod gratuit. Locurile sunt limitate, așa că rezervă acum locul tău pentru a beneficia de această oportunitate.

CONSULTAȚIE GRATUITĂ

CE ESTE O LINIE TEMPORALĂ?

Timpul

Ne putem imagina timpul ca o tapiserie fină cu multiple fire multicolore ce se întrețes formând noduri conexe pentru a creea imaginea de ansamblu a universului experimentat. Timpul este localizat in Spațiul Universal – de aceea avem ceea ce se numește Spațiu-Timp.

În spațiul timpului avem ceea ce se numește linie temporală. Liniile temporale sunt produsul liberului arbitru uman, precum și al celorlalte ființe din diferite spații dimensionale. Aceasta include planetele și stelele, care sunt ființe conștiente, de un nivel vibrațional avansat.

Există o infinitate de linii temporale în spațiul timpului, care formează realități posibile, probabile și dominante. Toate aceste realități coexistă împreună în planul cauzal sau dimensiunea spirituală a Universului Material. Linia temporală posibilă devine linie temporală probabilă atunci când este investită destulă atenție și energie în ea și se poate precipita în linia temporală dominantă.

Linia temporală dominantă

Linia temporală dominantă reprezintă realitatea trăită de suflet și este aceea căreia i s-a dat cea mai multă energie și atenție și s-a manifestat în planul Pământesc.

Ca exemplu, imaginați-vă stând pe scaun cu un pahar de apă în față. În acest moment avem multiple posibilități sau multiple realități posibile: să ridicăm mâinile, să ridicăm paharul, să ne ridicăm de pe scaun, etc. Acelei posibilități căreia îi dăm destulă atenție și energie devine probabilitate și dacă actionăm corespunzător, probabilitatea se manifestă in linia temporală dominantă – mă gândesc să ridic paharul și să beau din el (probabilitate) apoi iau paharul si beau din el (realitate trăită în linia temporală dominantă)

Desigur, avem de a face cu conștiința individuală dar și cu conștiința colectivă.

Dacă un grup numeros de suflete intenționează și doresc pacea mondială, energia păcii emanată, intră în tapiseria timpului și spațiului și are un impact semnificativ asupra naturii tapiseriei. Depinde de intensitatea dorinței și nivelul de conștiență al sufletelor. Atunci când se atinge o masă critică, dorința de pace mondială creează o linie temporală dominantă, iar noi avem privilegiul de a avea această experiență pe Pământ.

Timpul liniar și cel non-liniar

În realitatea noastră trăim două realități temporale simultan. Realitatea timpului liniar și realitatea timpului non-liniar.

Dintr-o perspectivă liniară, creștem de la personalitate la individualitate, și mai apoi spre nivele din ce în ce mai avansate ale conștiinței noastre.

Progresia liniară a sufletului implică perfecționarea gradată a personalității, precum și înțelegerea lecțiilor de viață și ducerea lor la bun sfărșit.

Timpul liniar se mai referă la timpul măsurabil în secunde, minute, ore, zile, săptămâni, luni, ani; care de fapt reprezintă mișcarea de rotație și de revoluție a planetei în jurul axei sale și în jurul Soarelui sau mișcarea liniară a energiei.

Dintr-o perspectivă non-liniară, tot ce înseamnă timp se întâmplă în eternul moment ACUM. Trecutul și viitorul se află în același spațiu al momentului ACUM.

Aceasta este foarte simplu de observat, deoarece tot ceea ce facem, îl facem în momentul prezent ACUM. Când citești aceste rânduri este ACUM. Când te-ai apucat să citești aceste rânduri era ACUM. Când vei termina de citit aceste rânduri va fi tot ACUM.

Din perspectiva non-liniară suntem o ființă sprituală perfectă, completă, puternică și creatoare care trăiește în multiple realități dimensionale simultan.

În măsura în care reușești să te detașezi de sinele ego/personalitate și ieși din continuumul spațio-temporal liniar, poți deveni conștient de vastitatea a Cine Ești. Această călătorie a detașării reprezintă în mare parte procesul de conștientizare și vindecarea părților din noi care prezintă traumă și programare negativă. Binențeles, din perspectiva non-liniară ar însemna îndepărtarea vălurilor iluziei, concomitent cu integrarea gradată a mai mult din Cine Ești.

METODE DE VINDECARE A LINIEI TEMPORALE

Metoda standard – Vindecarea Completă a Trăirii Sufletului

Această tehnică este folosită pentru vindecarea traumei fizice, a traumei emoționale, a programării psihice negative, îndepărtarea implanturilor astrale, a imprimărilor și amprentelor eterice și pentru vindecarea karmei proprii sau de neam, anularea contractelor și a acordurilor karmice negative dintre suflete.

Acest proces implică meditația și inducerea mentalului în stările profunde – starea teta – pentru a lua contact în interior cu Sinele Divin care este direct conectat cu Dumnezeu. În timpul unei sesiuni, individul are ocazia să călătorească în spatiu-timp, să își viziteze momentele traumatizante, din această viață sau din viețile trecute, și să ofere vindecare sinelui din acel moment cu ajutorul Sinelui Divin și a Ghizilor Spirituali.

Sinele Divin este coordonatorul procesului și ghid prin aspectul non-liniar al spațiului-timp iar Dumnezeu este vindecătorul. De fapt, IUBIREA Lui Dumnezeu este singurul vindecător.

Conștiința Spirituală este cea care conectează totul în spațiu-timp și prin Conștiință accesăm tot. În acest proces partea din voi care vizitează sinele din trecut, oferă vindecare și consiliere folosind capacitatea și abilitățile spirituale ale corpului de lumină meditativ. Procesul este asistat de Sinele Divin, Ghizi Spirituali și Dumnezeu, vindecarea fiind produsă de Divinitate pe cele 6 corpuri simultan, fiind necesar apoi să fie integrată de sufletul de pe Pământ.

Metoda șiragului de perle

Această tehnică se folosește pentru a vindeca tiparele negative care se repetă. Se aplică vindecarea simultan momentelor trăite de suflet care prezintă tipare asemănătoare.

Reverse Timeline Healing – Manifestarea Potențialului Creator

Această metodă este folosită pentru a creea ceea ce dorești în viața ta. Presupune folosirea energiei succesului obținut în trecut pentru a prelua calitatea energiei și a o investii în ceea ce vrei să creezi în viața ta.

În loc să te întorci către momentele care prezintă traumă, te întorci catre un moment cu vibrație înaltă din această viață sau unul din viețile trecute și te conectezi cu acel aspect fericit, complet și încununat de succes. În proces preiei calitatea energiei acestui aspect și o folosești în prezent, aplicând tehnici de transmisie și vizualizare creativă.

Scopul acestui proces este manifestarea potențialului interior pentru a întări intenția sufletului și puterea de a manifesta.

Metoda se bazează pe Principiul Non-localizării din fizica cuantică care ne arată că la nivel cuantic anumite particule comunică între ele instantaneu indiferent de distanță.

Future Timeline Linking – Aplicarea Liberului Arbitru Spiritual

Această tehnică este folosită pentru a stabilii direcții în linia temporală dominantă. Acest proces presupune a creea o legătură între ceea ce intenționezi să creezi în prezent și momentul din spațiu-timp în care creația ta este manifestată. Implică călătoria în viitor către sinele care a realizat tot ceea ce intenționezi să creezi pentru a forma o legătură, care este permanentă. Sinele din viitor devine ghid pentru sinele din prezent și reprezintă o veritabilă resursă.

Metoda se bazează pe Principiul Incertitudinii din fizica cuantică. Acest principiu sugerează că sunt o infinitate de realități posibile și că ne putem alege experiența din spațiul non-local al Universului.

Vindecarea Genetică și a Arborelui Familiei

Această tehnică este folosită pentru îndepărtarea sau modificarea Amprentelor Ancestrale și Genetice din interior. Cu alte cuvinte se referă la a vindeca tiparele negative sau defectele adn-ului căpătate prin linia genetică.

Starea noastră emoțională și psihică este influențată de aspecte a ADN-ului pe care le-am moștenit pe linie familială. De asemenea, starea noastră de conștiință – nivel de vibrație, istorie karmică și calea sufletului – determină genetica noastră. Aspectele și dimensiunile mai înalte ale sufletului sunt cele care determină caracteristicile unei vieți, însă credința în sinele inferior ego joacă un rol major.

CONSULTAȚIE GRATUITĂ

TERAPIA HOLISTICĂ

Terapia holistică are ca obiectiv crearea unui mediu sănătos în care procesul vindecării poate să se producă și să se completeze. Este un proces inclusiv în care integrăm influențele nefaste din punct de vedere fizic, emoțional, mental și spiritual. În cadrul terapiei se explorează realitatea trecută în care aceste influențe nefaste au fost create și observă relația dintre aceste influențe și realitatea prezentă trăită de suflet. În proces persoana este ajutată să înțeleagă situația, să accepte și să se elibereze de problemă.

Pentru a conștientiza, persoana este ajutată să identifice tiparele negative obținute pe parcursul liniei temporale a vieții și să găsească soluții eficiente la problemele existente. Vindecarea este determinată și susținută de bunăvoința, explorarea, dedicarea și devotamentul pacientului.

Cheia în acest proces este legătura cu Inteligența Spirituală Interioară. În abordarea noastră, sufletul este ajutat să intre în contact și ghidat să colaboreze cu Inteligența Spirituală Interioară a Conștiinței Spirituale pentru vindecarea și soluționarea problemelor existente pe cele 6 corpuri dense: fizic, emoțional, mental, astral, eteric și cauzal.

Această Inteligență Spirituală se află in fiecare din noi și știe cum să producă vindecarea. Acest proces presupune un echilibru între a lăsa Conștiința Spirituală să producă vindecarea și a participa activ la producerea și integrarea ei.

TERAPEUT LIVIU AFTENE

Când privesc la lumea naturală din jurul meu observ că totul este plin de o inteligență extraordinară, de o maiestrie impecabilă, indiferent că privesc micro-universul sau la macro-universul.

Se pare că sursa creației este inteligentă, și că Divinitatea nu este „undeva acolo” ci este aici și acum în fiecare moleculă, atom și particulă.

Studiez diferite arte ale vindecarii si dezvoltarii holistice alaturi de invatatori si maestrii precum Sal Rachele, Mantak Chia, Remer Ra, Zhi Gang Sha, etc.. În acest proces am luat contact cu universul interior, cu Sinele Înalt, Maeștrii și Dumnezeu, de unde provine cea mai mare parte a cunoașterii mele și puterea de a o pune în practică.

În procesul cunoașterii de sine am învățat să colaborez cu Inteligența Spirituală Interioară. Împreună am descoperit căi optime de a vindeca eficient problemele vieții și, de asemenea, căi structurate de a face schimbări pozitive în realitatea pe care o trăiesc. De aceea, obiectivul meu este să împărtășesc aceasta cu tine.

Dorim să subliniem că nu suntem medici în sensul acceptat de sistemul social actual, iar recomandările, călăuzirea şi terapia spirituală pe care le realizăm nu înlocuiesc sub nici o formă vizita la un medic specialist, în cazul existenţei problemelor de sănătate.

CONSULAȚIE GRATUITĂ

Traumele fizice și emoționale, problemele psihice, bolile corpului, problemele în relații, insuccesele, toate își au cauza în mai multe niveluri ale ființei noastre.

VINDECAREA COMPLETĂ

Putem spune ca vindecarea se produce atunci când pacientul reușește să accepte și să se iubească pe el însuși în raport cu situatia în care se află. Aceasta se întâmplă atunci cand reușim să vindecăm parțile din noi care prezintă traumă și completăm lecțiile sufletului. De aceea, în acest proces, ne folosim de capacitățile psihice și intuitive, ghidarea și înțelepciunea pe care le primim din legătura spirituală pe care o avem cu Dumnezeu.

Ca terapeut ajut pacientul să treacă prin acest proces al regăsirii și vindecării către a trăi o viață armonioasă.

În cadrul unei sesiuni de terapie holistică se face o analiză a experiențelor traumatizante și se detectează tipul de traumă, tiparele și imprimarea negativă obținute, pentru ca apoi să se aplice soluții dedicate pentru promovarea vindecării și completarea ei într-un mod holistic.

CE ESTE POSIBIL ÎN TERAPIA HOLISTICĂ PE CARE O PRACTICĂM?

 • Terapie spirituală

  • identificarea tiparelor negative din punct de vedere: fizic, emoțional, mental, spiritual
  • vindecare spirituală profundă -reconectarea cu aspectul tău nelimitat – Sinele Dumnezeiesc
  • vindecarea liniei temporale – regresie in trecut – vindecarea aspectelor din conștiință care prezintă traumă, programare negativă, implanturi negative, amprentare negativă
  • vindecarea simultană celor 6 corpuri: fizic, emotional, mental, astral, eteric, cauzal
  • vindecarea vieții curente și a vieților trecute
  • reîntregirea sufletului și vindecarea karmei
  • eliberarea legăturilor psihoemoționale- energetice negative – cârlige psihice, corzi energetice
  • vindecarea familiei și prietenilor
  • vindecarea adn-ului/genetică -vindecarea arborelui familiei
  • manifestarea potențialului spiritual interior
 • Consiliere spirituală și psihomentală

  • conștientizarea potențialului interior, spiritual
  • conştientizarea şi eliminarea blocajelor mentale
  • conştientizarea şi modificarea tiparelor mentale deviante
  • formarea de tipare mentale pozitive
 • Reprogramarea subconștientului

  • eliberarea de scheme psihomentale și psihoemoționale negativ reactive
  • înlocuirea sistemelor de credință negative
  • crearea sistemelor de credință pozitive
 • Tratament energetic

  • tratarea organelor
  • reglajul sistemului energetic – purificarea și echilibrarea centrilor energetici, aurei, circuitelor energetice
  • tratarea corpului emoțional – eliberarea traumelor emoționale din centrii energetici
  • tratarea corpului mental – eliberarea de blocaje mentale și tipare mentale limitative
  • îndepărtarea agresiunilor energetice
  • întărirea sistemului imunitar

INSTRUMENTE

În sesiunea de vindecare mă folosesc de:

 • Conexiunea Sine Înalt – Sine Înalt
 • Conexiunea la Corpul de Lumină
 • Conexiunea la Ghizii Spirituali
 • Energiile celor 12 Raze
 • Energiile Elementale (foc,apă,aer,pământ)
 • Timeline Healing
 • Psihologia Sufletului
 • Psihoterapie
 • Terapie energetică

BENEFICIAZĂ ACUM DE ACEASTĂ OPORTUNITATE ȘI REZERVĂ LOCUL TĂU GRATUIT LA CONSULTAȚIE

CONSULTAȚIE GRATUITĂ