Timeline Healing este cea mai puternică formă de terapie practicată astăzi pe Pământ. Combină elemente de psihoterapie, regresie în vieți anterioare, recuperarea sufletului, recadrare, si alte tehnici de vindecare holistica si spirituală. Clienții au raportat, în multe cazuri, că doar cateva ședințe de vindecare a liniei temporale au fost mai eficiente la eliberarea de traumă și programarea emoțională negativă decât ani de terapie tradițională.

Fizica cuantică a dovedit că timpul și spațiul au multe calități deosebite. Principiul de entanglementare cuantică demonstrează în esență că timpul este o iluzie și că trecutul, prezentul și viitorul pot fi schimbate.

Vindecarea liniei temporale este similară cu regresia vieții trecute, refractarea psihologică și munca de recuperare a sufletului. În timpul unei sesiuni, individul are ocazia să meargă în trecut, să-și viziteze viețile trecute și să le dea vindecare și înțelepciune. Aceasta implică o parte din voi venind din viitor (prezent) vizitând sinele din viața trecută aflat în evoluție. Sufletele care au primit vindecarea liniei temporale au raportat modificări la nivel celular, rezolvarea fobiilor și chiar rapoarte despre inversarea genetică a maladiilor de lungă durată, a malformațiilor congenitale, a maladiilor cronice și a altor boli așa-numite “incurabile”.

Această metodă revoluționară de terapie este implementată și dezvoltată de ghizii Arcturieni, Sal Rachele și de o întreagă comunitate de practicanți din întreaga lume.

Sal Rachele are o experienţă de peste 40 de ani în explorarea potenţialului uman și este învățător și vindecător recunoscut pe plan mondial.

Este autorul cărţilor „Pământul se Trezeşte: Profeţii 2012-2030” ,„Transformări Planetare 2012-2030: Mesaje de la Fondatori”… , „Viaţa la Frontiera Cunoaşterii“, „Integrarea Sufletului”, „Istoria reală a pământului” şi a transmis numeroase mesaje de la ET iluminaţi, îngeri şi maeştri înălţaţi. Este co-fondator al “Sananda Mystery School“, un curs online condus de Sananda, supraconştiinţa lui Iisus . Sal organizează numeroase ateliere şi seminarii în lume cu teme dedicate vindecării şi ascensiunii.

Această tehnică se bazează pe principiul non-localizării și cel al incertitudinii din fizica cuantică. Aceste teorii arată că trecutul,prezentul și viitorul se află în același spațiu. Adică totul se întâmplă în momentul ACUM.

Această abordare este deosebit de eficientă, deoarece se accesează planul cauzal într-o colaborare cu Sinele Înalt al persoanei și ghizii spirituali, promovând vindecarea pe toate cele 6 corpuri mai dense (fizic, emoțional, mental, astral, eteric, cauzal).

Timpul

Timpul este  ca o tapiserie fină cu multiple fire multicolore ce se întrețes formând noduri conexe pentru a creea imaginea de ansamblu a universului experimentat.

În cadrul acestui spatiu avem ceea ce se numește linie temporală. Liniile temporale sunt produsul liberului arbitru uman, precum și al celorlalte ființe din diferite spații dimensionale. Aceasta include planetele și stelele, care sunt ființe conștiente, de un nivel vibrațional avansat. Sunt o infinitate de linii temporale în spațiul timpului, care formează realități posibile sau probabile. Toate aceste realități există împreună în spațiul cauzal sau dimensiunea spirituală a universului exterior.

Linia temporală dominantă

Linia temporală dominantă este aceea căreia i s-a dat cea mai multă energie și atenție. Ca exemplu, imaginați-vă stând pe scaun cu un pahar de apă în față. În acest moment avem multiple posibilități sau multiple realități posibile: să ridicăm mâinile, să ridicăm paharul, să ne ridicăm de pe scaun, etc. Acțiunea pe care o alegem prin liber arbitru să o exercităm va face parte din linia temporală dominantă sau realitatea experimentată iar restul vor rămâne ca realități posibile în țesătura spațiului/timp.

Desigur, avem de a face atat cu conștiința colectivă, cât și cu conștiința individuală.

Dacă un grup numeros de suflete intenționează și doresc pacea mondială, energia păcii emanată, intră în tapiseria timpului și spațiului și are un impact semnificativ asupra naturii tapiseriei. Depinde de intensitatea dorinței și nivelul de conștiență al sufletelor. Atunci când se atinge o masă critică, dorința de pace mondială creează o linie temporală dominantă, iar noi avem privilegiul de a avea această experiență  pe Pământ.

Timpul liniar și cel non-liniar

În realitatea noastră trăim două realități temporale simultan. Realitatea timpului liniar și realitatea timpului non-liniar.

Dintr-o perspectivă liniară, creștem de la personalitate la individualitate, și mai apoi spre nivele din ce în ce mai avansate ale conștiinței noastre.

Progresia liniară a sufletului implică perfecționarea gradată a personalității, precum și înțelegerea lecțiilor de viață și ducerea lor la bun sfărșit.

Timpul liniar se mai referă la timpul măsurabil în secunde, minute, ore, zile, săptămâni, luni, ani; care de fapt reprezintă mișcarea de rotație și de revoluție a planetei în jurul axei sale și în jurul Soarelui.

Dintr-o perspectivă non-liniară, tot ce înseamnă timp se întâmplă în momentul ACUM. Trecutul și viitorul se află în același spațiu al momentului ACUM. Aceasta este foarte simplu de observat, deoarece tot ceea ce facem, îl facem în momentul prezent ACUM. Când citești aceste rânduri este ACUM. Când te-ai apucat să citești aceste rânduri era ACUM. Când vei termina de citit aceste rânduri va fi tot ACUM.

Din perspectiva non-liniară suntem deja perfecți și compleți cu toate cele 12 sine dimensionale. O ființă sprituală multidimensională care trăiește multiple realități dimensionale simultan.

În măsura în care reușești să te detașezi de sinele ego/personalitate și ieși din continuumul spațio-temporal liniar, poți deveni conștient de vastitatea a Cine Ești.

Această călătorie a detașării reprezintă în mare parte procesul de conștientizare și vindecarea părților din noi care prezintă traumă.

Binențeles, din perspectiva non-liniară ar însemna îndepărtarea vălurilor iluziei, concomitent cu integrarea gradată a mai mult din Cine Ești.

Deoarece, din perspectiva non-liniară suntem deja perfecți și compleți, ființe conștiente de potențial și de misiune, ne vom concentra asupra părților din noi care necesită vindecare.

Metoda

Prin metoda Timeline Healing accesăm din Înregistrarile Akashice ale planului cauzal, memoriile traumatizante din trecut și le oferim vindecare „în direct” cu ajutorul Sinelui Înalt și al ghizilor spirituali. Reglajele la acest nivel sunt deosebit de eficiente promovând schimbări pozitive în viziune, percepție și ceea ce este experimentat. Corpul cauzal conține toate celelalte corpuri mai dense iar vindecarea acestui nivel determină vindecarea celorlalte.

Această metodă este o abordare holistică a vindecării care necesită măiestria terapeutului de a fi empatic și totuși detașat, de fi total prezent în experiență, de a fi un exemplu energetic, emoțional și mental, de a fi intuitiv.

Este necesar de știut că doar Dumnezeu provoacă vindecarea; terapeutul respectă anumite protocoale care este necesar a fi îndeplinite.

Există metoda standard și variații ale acesteia:

Metoda șiragului de perle

Această abordare se folosește atunci când este necesară mai multă vindecare într-un timp scurt sau atunci cand experiențele traumatizante s-au repetat. De asemenea sunt incluse și existențele anterioare cu tipare asemănătoare. Se face o listă cu experiențele traumatizante și se oferă vindecare pornind de la cele cu cea mai mare cantitate de traumă.

Future Timeline Linking (Conectarea cu o linie temporală viitorare)

Această tehnică presupune călătoria în viitor către sinele deja complet și de succes care a reușit în cadrul experienței de viață. Sinele deja realizat poate deveni ghid și reprezintă o veritabilă resursă. Poate oferii răspunsuri la întrebări legate de cursul vieții.

Metoda se bazează pe Principiul Incertitudinii din fizica cuantică. Aceasta ne arată că sunt o infinitate de realități posibile, iar cea căreia îi dăm energie și atenție devine linia temporală dominantă și se materializează.

În concluzie, prin această metodă creem (alegem) o linie temporală dominantă încununată de succes și lucrăm asupra ei cu ajutorul ghidului din viitor.

Reverse Timeline Healing (Vindecarea inversă a liniei temporale)

Această metodă presupune întoarcerea în trecut către un sine sau moment care a fost încununat de succes, pentru a prelua energia și a o folosi pentru a manifesta ce dorim în momentul prezent..

Metoda se bazează pe Principiul Non-localizării din fizica cuantică care ne arată că la nivel cuantic anumite particule comunică între ele instantaneu indiferent de distanță.

De aici concluzionăm că trecutul poate fi accesat din prezent deoarece ambele se află în același spațiu. Conștiința este cea care conectează totul și prin conștiință accesăm totul. 

Programare